Arama sonuçları: *

1. rxsy

Öneri 1700TL kulak içi kulaklık önerir misiniz lütfen

bütçem 1700 civarı kaliteli bir kulaklık arıyorum teşekkür ederim
  2. rxsy

3k kablosuz kulaklık önerisi

valorant cs gibi oyunlar oynuyorum kaliteli bir şey istiyorum mikrofonu güzel olması lazım
  3. rxsy

Öneri 4.5k kulak üstü kablosuz kulaklık önerir misiniz?

fps oyunları oynayan biriyim ona göre güzel kaliteli bir kulaklık arıyorum şimdiden teşekkürler
  4. rxsy

Yardım Mikrofondan az ses gidiyor

steelseies arctis nova 1 kullanıyorum arkadaşlarımla konuşurken sesin az diyorlar nasıl çözerim
  5. rxsy

Yardım kualklık pedleri nasıl yıkanmalı

kulaklığımın pedlerinin kirlendiğini fark etttim makinaya atıp yıkasam sorun olurmu yada eldemi yıkamalıyım kulaklığım steelseries arctis nova 1
  6. rxsy

Çözüldü✓ Steelseries arctis nova 1 sol tarafı yerinden çıktı

Sabah uyandım bi anda böyle oldu garentisi fevam ediyor garanti kabul eder mi?
  7. rxsy

1800tl bütce kulaklık öneri verirmisiniz

kablosuz olursa güzel olur ama fark etmez önerilerinizi bekliyorum
  8. rxsy

steelseries arctis nova 1 mic çalışmıyor

alalı 1 ay oluyor dün gta oynuyodu çalışıyordu bugun valo girdim ses gitmediğini fark ettim sürücülere baktım günceller jak ı telefona taktım kulaklığın mikrefonunu almıyor tel in micinden ses alıyor yardım edin
  9. rxsy

mikrofon sesimi almıyor

yeni kulaklık aldım steelseries arctis nova 1 fakat sesimi alamıyorun yardımcı olurmusunuz
  10. rxsy

Yardım yeni kulaklık aldım mic çalışmıyor

steelseries actis nova 1 aldım kulaklıktan ses geliyor fakat mic çalışmıyor 1704442777 upp
  11. rxsy

1800TL kulaklık önerir misiniz? lütfen

1800tl bütcem var güzel bir kulaklık arıyorum akılmda bir model var arctis nova 1 modeli alına bilirmi başka altarnatif varsa söylermisiniz şimdiden teşekkür eederim
  12. rxsy

Öneri 1.8k kulaklık önerir misiniz?

kulaklık ihtiyacım var ne almalıyım aklımda steelseries arctis nova 1 var iyi midir?
  13. rxsy

Öneri 1800tl kulaklık öneri

merhabalar kulaklık almak istiyorum oyun lar için 1800 tl bütçe var önerilerinizi bekliyorum birde aklımda şu model var nasıldır acaba steelseries arctis nova 1 almak istiyorum tavsiye edermisiniz
  14. rxsy

1800tl bütce kulaklık öneri

Aklımda steelseries arctik nova 1 var Başka önerebileceğiniz kulaklık varmı şimdiden teşekkürler
  15. rxsy

Steelserias arctis nova 1 alınır mı?

Almak istiyorum tavsiye edermisiniz?
  16. rxsy

Kablolu kulaklık öneri bütçe önemli değil

Kablolu kulaklık almak istiyorum 7.1 olsun Bütçe önemli değil şimdiden teşekkürler
  17. rxsy

Wireless Kulaklıklar Nasıl Çalışıyor?

Ya beyler wireless kulaklık çalışma mantığı ney bilmiyorum Bluetooth la mı bağlanıyo yoksa bir usb mi takıyoruz almak istiyorum ama bilmiyorum çok özür dilerim cevaplarsanız sevinirim
Geri