Arama sonuçları: *

1. Notrexa

4 bine corsair hs80 wireless alınır mı?

Iyi akşamlar dilerim bugun tanidik birisinden kulaklik buldum size danismak istedigim 4 bine kutulu faturali hs80 wireless veriyor sizce iyi mi? Alınır mı? fiyati nasil dün kablolusunu 2500 e bulmuştum ama şimdide bunu bulunca kararsiz kaldım ikinci el durumu iyi hic bir aşınma yok ses kalitesi...
  2. Notrexa

Steelseries Arctis 7 wireless vs Corsair hs80 rgb usb

Aciklamada gordunuz gibi birisi corsair hs80 rgb usb kablolu versyonu digeri steelseries arctis 7 wireless (7+ değil) sizce hangisi daha iyidir kablolu oldundan kararsiz kaldim
  3. Notrexa

2500 tl ye alinabilecek en iyi kulaklik nedir

Merhaba sifir yada ikinci el farketmez tek istegim kablolu olmasin ve kulaklik markalarında aklima pek isim gelmiyor ikinci el g733 almayi dusunuyorum daha iyin oneriniz varsa beklemedeyim yada yerine ne alabilirim g733 ten daha kaliteli
  4. Notrexa

1000-2000 Tl arası kulaklık tavsiyesi

Acikcasi aklimda razer blackshark v2 var ikinci el yada sıfır fark etmez direk modelde tavsiye edebilirseniz yardimci olursaniz sevinirim aklıma şuanlık razer disinda kulaklik gelmiyor çünkü
  5. Notrexa

Razer blackshark v2 x vs steelseries arctis 5

Sizce hangisi daha iyi ikiside 1200-1300 tl civarinda ikinci el yada ayni fiyata ikinci el yada sifir 1500 tl ye tavsiyesi olan varmi kulakliklarin ismi baslikta
  6. Notrexa

Logitech g733 kulaklığımı satıyorum bu fiyat iyi mi? ?

Uzun sureden sonra bu kulakligimi satma geregi duyuyorum gayet rahat ve konforluydu memnundum ama satma geregi buldum alici cikmisken 3.500 tl ye satiyorum kutulu faturaliydi fiyat iyi mi? ve ayni zamanda 1000-1500 tl civari sifir ikinci el beyaz kulaklik onerirmisiniz
  7. Notrexa

Tecno Sonic 1 kulaklık alınır mı? ?

Merhabalar abim kendine ortalama bir kulaklık arıyor tek kriteri sesin karşı tarafa iyi gitmesi kendisi tecno sonic 1 almayı düşünüyor aynı fiyata daha kalitelisi varmı yada tecno sonic 1 alınır mı? ?
Geri