Arama sonuçları: *

1. sadecekin

Yardım İEM kulaklık önerisi lazım

Dostlar iem kulaklık arıyorum kendisinden ses kartı olan typ-c olursa daha iyi olur bütçem 3k ya kadar ama gözüm wraith sens pro var yeter mi bilemedim. Yardımcı olursanız mutlu olurum...
  2. sadecekin

Öneri Kulak içi kulaklık lazım

Dostlar normalde kulaküstü kullanıyorum ve space one pro kullanıyorum memnunum ama bazen kulak içi olması gereken yerler oluyor ve buna ihtiyaç duydum. Kulak içi kulaklık arıyorum kablolu veya kablosuz farketmez 3k ya kadar çıkabilirim müzik kalitesi ve oyun kalitesi iyi olursa tadından yenmez...
  3. sadecekin

Yardım Soundcore Q21İ ANC vs QCY H3 PRO Hangisi ALınmalı ?

Hangisi alınmalı arkadaş için bakıyorum kendim space one pro kullanıyorum ve gayet memnunum bu ikisini deneyimleyen dostlarım aydınlatırsa mutlu olurum.
  4. sadecekin

Öneri 7000 TL Kablosuz Dışarıda Takmalık Kulaklık

Müzik kalitesi güzel uzun süre takabileceğim kafamı ağrıtmayacak ömürlük kulaklık önerisi arıyorum Space one pro hoşuma giden bir model kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa sevinirim
  5. sadecekin

Öneri Dışarda takmalık müzik dinlemelik Kablosuz kulaklık

dostlarım dışarıda takabileceğim güzel sürücülere sahip kulaklık arıyorum aklımda souncore space pro veya space var bütçe 6-7k
  6. sadecekin

Yardım Bu iki mikrofon aynu mikrofon mu

https://share.temu.com/GI3macXuczA https://share.temu.com/S5N9zbgSDJA Bu iki ürnde me6s mi
  7. sadecekin

Öneri Gümrüğe takılmadan alabilceğim yayıncı/oyuncu mikrofonları nelerir ?

Fİfine almayı düşünüyorum temu üzerinden %30 kupon ile 1080 liraya denk geliyor stand ve mikrofon sizce daha iyi bir seçenek var mı veya yaza kadar beklesem alma imkanım daha mı zorlaşır
  8. sadecekin

Öneri 2000-3000 Bandında Bluethoot Kulaklık Önerisi Lazım

Dostlar kardeşime bluethoot kulaklık alacağım o nedenle arayıştayım. Kulaklık günülk hayatta kullanılaca koyun vs oynanmıyacak ses kalitesi iyi sürücüleri güzel ve teknolojisi olan bir kulaklık arıyorum araştırdığım kadarıyla JBL 720BT ne Anker life Q30 var sizin önerileriniz nedir ?
Geri