Arama sonuçları: *

1. loewry

Yardım Hyper x cloud 3 wireless

hepsiburada üzerinde şuanda 3900tl. Benim için öncelik fps oyunlarında sağlam ses kasabilmek yani performans diyelim. Almakta kararlıyım sizce sipariş geçeyimmi...
  2. loewry

HyperX Cloud 3 vs HS80 Max vs BlackShark V2 Pro

Bahsettiğim üç modelinde Wireless olan serisini alacağım. Benim için oyunlarda ses kasmak çok önemli. Valorant oynuyorum ağırlıkla. Cloud 3 almayı düşünüyorum oyun için daha iyi diyorlar. Ve daha ucuz mantıken. Diğerlerini almamı gerektirecek sebep var mı?
  3. loewry

Hyper x Cloud 3 wireless

bütçem 6k falan Oyun için alıyorum özellikle valorantta falan iyi ses kasabilmek önemli. Gaming için cloud 3 güzel deniyor sizce pişman eder mi. Blackshark v2 proya falan baktımda ne fark var 7k vermeye değecek mi?
  4. loewry

Öneri Wireless gaming kulaklık önerisi

Arkadaşlar profesyonel olarak Valorant oynayan birisiyim. O yüzden kendime sağlam ses kasabileceğim kaliteli bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Mikrofon aşırı önemli değil, orta seviye mikrofon yeterli kalite olarak. Wireless olmak zorunda bu arada. HyperX Cloud 3 Wireless veya Razer BlackShark V2...
  5. loewry

Kulaklık standı önerisi

Kulaklığım sürekli masadan düştüğü için stand arıyorum. Orta fiyatlı güzel hoş duran rgb de olabilir. Önerirseniz sevinirim
  6. loewry

Öneri Wireless oyuncu kulaklığı önerisi

Merhabalar profosyonel oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Wireless olmasını önemsiyorum. İnternette hyperx cloud 3 dts x modeşini gördüm 6300 tl ye sizce alınır mı? kaliteli midir birde cloud alpha var 8k ya onuda alabilirim. Birde zorlarsam g pro x wireless var mousemde logitech
  7. loewry

Kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

Merhabalar kulak içi kulaklık arıyorum samsung ve huawei uyumlu muzik zevki güzel olsa yeter gerisi önemli değil huawei freebuds se 2 ve samsung galaxy buds fe bu 2 model iyi midir?
Top Bottom