Arama sonuçları: *

1. sein.

Yurtdışı spor için kulaklık önerisi

Kulaklık arıyorum kacak alacağım fiyat bilmiyorum ama en fazla 1000 bantları da olabilirse iyi olur sporda kullanacağım kulak içi tercih ediyorum bluetoothlu olsun şarjı ve ses kalitesi iyi olsun
  2. sein.

Spor için kablosuz kulaklık

Sporda kullanabileceğim müzik için kulaklık arıyorum düşük bütçeli 500 600 falan var hem kulak ustu hem kulak ici farketmez
  3. sein.

Razer Blackshark V2X Deneyimleyen Varmı?

merhabalar forumda blackshark v2x kullanan varsa benimle deneyimlerini paylaşabilrse sevinirim almayı düşünüyorum aklımda kalan soruları yanıtlarsanız sevinirim : mikrofonu iyi mi? değilmi? benim için mikrofon önemli ekip oyunu oynadığımız zaman seslerin net ve cızırtısız gelmesi lazım ve ayrıca...
  4. sein.

Öneri F/P kablolu gaming kulaklık önerisi

Kablolu fiyatını hakeden bi kulaklik ariyorum mikrofonlu olucak mikrofon ses kalitesi iyi olsun discord üzerinde konuşurken vs ses rahatsız etmesin kaliteli olsun ses seviyesi az olmasın ve mümkünse malzeme kaliteside iyi olsun özellikle kablo kalitesi son olarakda mikrofonu eğilip bukulebilsin...
  5. sein.

Öneri 1500 Bandında Kulaklık önerisi

merhabalar 1500 fiyat bandında kulaklık önerisi arıyorum biraz üstüne çıkadabilir oyun oynarım yani ses kasmalı oyunlarda oynuyorum ama sık sık değil bana ses kalitesi ve mikrofonu güzel bir kulaklık lazım 7.1 kablolu tercih ederim fakat kablosu dayanıklı ise rampage raging plus kullanıyorum 3...
  6. sein.

Öneri 2000₺ Kulaklık Önerisi

Ses Kasmak için iyi olsun mikrofonlu istiyorum mikrofonuds kötü olmasın ve kablolu alışığım ama lütfen kablosu dayanıklı olsun kullandigim kulakliklarin kablolari hep açılıyor renk pek önemli değil ama beyaz yeşil veya siyah olabilir öncelikli bütçe oynayabilir
  7. sein.

Öneri 1500TL 7.1 Kulaklık Önerisi

Başlıkta yazdığım gibi bu fiyat aralığında bir ürün istiyorum fps oyunlari oynuyorum ve ayrica kulaklik ve mikrofon birleşik olursa iyi olur mikrofona ayri para vermek istemem ve zaten kullanamam sanirim masamda yer yok o yüzden birleşik olursa iyi olur birde rampage olmazda iyi olur ben...
Geri