Arama sonuçları: *

1. B

7-8 K Kulaklık önerisi

Selamun aleyküm arkadaşlar almışken kaliteli alayım 1 kere alayım diyorum bu yüzden bu bütçelerde bir kulaklık bakıyorum çoğunlukla hikayeli oyun ve dizi film izliyorum rahat olması önemli ama ses kasma konusunda ortalama veya daha iyi olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  2. B

5 bin tl kulaklık arıyorum

Evet arkadaşlar ortalama olarak 5 bin TL'ye yakın daha azda olabilir 200-300 tl çıkarım ama daha fazla çıkamam kulaklık arıyorum ne önerirsiniz cs oynuyorum hikayeli oyun oynuyorum arada dizi film izliyorum ses kalitesi güzel oyunlarda iyi bir kulaklık arıyorum kablolu kablosuz farketmez ama...
  3. B

Maksimum 5 bin TL'ye kulaklık önerisi

Evet arkadaşlar emektar blackshark v2 x kulaklığımın ben şehir dışındayken babam kablosuna zarar vermiş ve arada ses kulak değiştiriyor falan değiştirmeyi düşünüyorum sizce hangi kulaklığı almalıyım ses ve mikrofon kalitesi benim için önemli kablosuz kablolu farketmez ama kablolu daha iyi olur...
  4. B

JBL 720 BT mi Anker Q30 mu?

Arkadaşlar kendime günlük kullanım için kulak üstü bir kulaklik bakıyordum ve Jbl 720 BT ile anker q30 arasında kaldım hangi model daha iyidir.
  5. B

Kablosuz kulaklık arıyorum

Merhaba arkadaşlar hem günlük hem oyun işlerimi görecek bir kulaklık arıyorum aradığım özellikler Mikrofonu ortalama olabilir çok iyi mikrofon aramıyorum sesim anlaşılsın yeter Disari ses gitmesin Şarjı iyi gitsin sesleri iyi versin yeter bütçe 3 bin civarı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...
  6. B

Günlük kullanım için kulaklık arıyorum

Merhaba arkadaşlar günlük kullanım video izleme müzik dinleme gibi şeyler için bir kulaklık arıyorum benim için önemli olan özellikleri kablosuz olması kulaküstü olması kulağı tam kaplaması terletmemesi ve ses kalitesinin iyi olması bütçe 3k civarı olursa fazla geçmezse sevinirim oyun oynarkende...
  7. B

Hem günlük hem oyun için kulaklık arıyorum

Merhaba arkadaşlar hem oyun hem günlük kullanım için kulaklık arıyorum cs ve hikayeli oyunlar oynuyorum bütçe 3 bin civarı olursa sevinirim teşekkürler
  8. B

0 Razer blackshark v2x dönüştürücüsü nereden bulabilirim?

Arkadaşlar Razer blackshark v2x kulakligimin dönüştürücüsündeki haklardan biri yamuldu yeni bı tane alicam nereden bulabilirim veya herhangi bi dönüştürücü olur mu? Link verirseniz sevinirim
  9. B

Kulaklığımın sağ tarafı çalışmıyor ve garanti süreci

Arkadaşlar razer blackshark v2x kulaklık modelini kullanıyorum bu kulaklık dönüştürücülü kullanılıyor bi mikrofon bi ses duyma için kulaklık kablosu var bugün yere düştü ve kulaklık kablosunun jak girişi yamuldu elimle düzelttim lakin sağ kulaklık çalışmıyor kasanın jak girişinin yamulduğunu...
  10. B

Kaliteli mikrofonlu kulaklık önerisi

Bütçe maksimum 3 bin tl kaliteli bir mikrofonu olması yeterli arkadaşım istiyor ortalama bi ses kalitesi olsa yeter
  11. B

Kulaklık jak girişi bozuldu

Arkadaşlar merhaba razer blackshark v2x kulaklığım var bu hafta sadece sağdan ses gelmeye başladı ilk başlarda tak çıkar yapınca düzeliyordu ama şuan olmuyor jak girişiyle oynayınca ya sadece sol ya sadece sağdan ses alabiliyorum nasıl çözebilirim bu durumu yardım ederseniz sevinirim
  12. B

Çözüldü✓ 4000TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar kablolu kablosuz farketmez aradığım 3 özellik var Kulağı ağrıtmaması Kulağı terletmemesi İyi bir mikrofon bu 3 özelliğe göre öneri yaparsanız sevinirim aklımda hyperx cloud 2 var
  13. B

Çözüldü✓ 4k Bütçe ile Kulaklık Arıyorum

Başlıktaki gibi 4k civarı bütçem var oyun için kullanicam 2 tane beklentim var 1-Kulağı agritmamasi 2-Kulağı terletmemesi bunlar benim için önemli önerilerinizi bekliyorum
  14. B

Çözüldü✓ Gaming kulaklık arıyorum bütçe maximum 2500 TL naçizane fikriniz nedir?

Bütçe maksimum 2.500 tl gaming kulaklık arıyorum marka farketmez istediğim özellikler kulağı fazla terletmemesi ve agritmamasi
Geri