Arama sonuçları: *

1. B

0 Razer blackshark v2x dönüştürücüsü nereden bulabilirim?

Arkadaşlar Razer blackshark v2x kulakligimin dönüştürücüsündeki haklardan biri yamuldu yeni bı tane alicam nereden bulabilirim veya herhangi bi dönüştürücü olur mu? Link verirseniz sevinirim
  2. B

Kulaklığımın sağ tarafı çalışmıyor ve garanti süreci

Arkadaşlar razer blackshark v2x kulaklık modelini kullanıyorum bu kulaklık dönüştürücülü kullanılıyor bi mikrofon bi ses duyma için kulaklık kablosu var bugün yere düştü ve kulaklık kablosunun jak girişi yamuldu elimle düzelttim lakin sağ kulaklık çalışmıyor kasanın jak girişinin yamulduğunu...
  3. B

Kaliteli mikrofonlu kulaklık önerisi

Bütçe maksimum 3 bin tl kaliteli bir mikrofonu olması yeterli arkadaşım istiyor ortalama bi ses kalitesi olsa yeter
  4. B

Kulaklık jak girişi bozuldu

Arkadaşlar merhaba razer blackshark v2x kulaklığım var bu hafta sadece sağdan ses gelmeye başladı ilk başlarda tak çıkar yapınca düzeliyordu ama şuan olmuyor jak girişiyle oynayınca ya sadece sol ya sadece sağdan ses alabiliyorum nasıl çözebilirim bu durumu yardım ederseniz sevinirim
  5. B

Çözüldü✓ 4000TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar kablolu kablosuz farketmez aradığım 3 özellik var Kulağı ağrıtmaması Kulağı terletmemesi İyi bir mikrofon bu 3 özelliğe göre öneri yaparsanız sevinirim aklımda hyperx cloud 2 var
  6. B

Çözüldü✓ 4k Bütçe ile Kulaklık Arıyorum

Başlıktaki gibi 4k civarı bütçem var oyun için kullanicam 2 tane beklentim var 1-Kulağı agritmamasi 2-Kulağı terletmemesi bunlar benim için önemli önerilerinizi bekliyorum
  7. B

Çözüldü✓ Gaming kulaklık arıyorum bütçe maximum 2500 TL naçizane fikriniz nedir?

Bütçe maksimum 2.500 tl gaming kulaklık arıyorum marka farketmez istediğim özellikler kulağı fazla terletmemesi ve agritmamasi
Top Bottom