Arama sonuçları: *

1. drakathx

Yardım HyperX QuadCast 2 S Alınır mı?

Haricî bir mikrofon almayı düşünüyorum HyperX QuadCast 2 S bu öncekine göre nasıl alınır mı? Oyun oynarken görüntülü veya sesli görüşme yaparken kullanacağım
  2. drakathx

Yardım Kablosuz gaming kulaklık hangisi alınır?

Kablosuz gaming kulaklık arıyorum cloud 3 wireless blackshark V2 pro (2023) yada SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless 3 ürün arasında kaldım fps rekabetçi oyunlar ağırlıklı oynuyorum ama onun yanında hikayeli yada dizi film müzik içinde kullanıyorum en iyisi hangisi olur aralarında?
  3. drakathx

Yardım 3 Kulaklık arasında hangisi daha iyi?Havit H2002D 'H2002P'H2002E

3 ürün arasında kaldım f/p ses kasma mikrofon müzik ve film için gider mi 3 kulaklıktan hangisi ideal olur. https://ty.gl/sxkclct8r0hcs https://ty.gl/f768p5q3b14vm https://ty.gl/6jdftjzrn8hda
  4. drakathx

499-1999 TL arası f/p hammerhead Bluetooth kulaklık önerisi lazım.

500-1999 TL arası f/p hammerhead Bluetooth kulaklık önerisi lazım. Şuan Huawei freebuds se 2 kullanıyorum ama bozulmaya başladı günlük dizi film müzik ve sesli görüşme için kullanılacak sesli görüşme için mikrofonu iyi anc özelliği iyi çalışan şarjı uzun giden ses kalitesi güzel olan müzik için...
  5. drakathx

Öneri Samsung Galaxy Buds 3 alınır mı?

Mevcutta huawei freebuds se 2 xiaomi buds 6 active Jbl tune flex kullanıyorum bu ürünlerin hepsi hakkın rahmetine kavuştu sayılır ses az geliyor xiaomi ürünün teki yok tek şeklinde kullanıyorum jbl in 1 tanesi ezildi garantiye göndersem değişim yada yeni istesem 1 kulaklığın ücreti kadar yine...
  6. drakathx

Kulak içi kulaklık önerisi lazım.

Günlük kullanım müzik dizi film izlerken dinlerken telefon görüşmesi yaparken kullanılacak kaliteli f/p sesi doyurucu yükseklikte olan hammerhead diye geçiyor sanırım silikonsuz bir kulaklık arıyorum. Huawei freebuds de 2 kullanıyorum Jbl tune flex Xiaomi buds 6 active kullanıyorum. Aktif...
  7. drakathx

Çözüldü✓ Oyuncu kulaklığı tavsiyesi

Merhabalar mevcutta monster pusat lite RGB 7.1 kulaklık var kablolu fakat yetmiyor. Cs2 valorant vb bir çok oyun oynuyorum ses kasmalık kulaklık lazım kablolu yada kablosuz günlük kullanımda da tatmin edici lazım müzik film dizi vb...
  8. drakathx

Rahat ses kasılabilecek kablolu yada kablosuz oyuncu kulaklık önerisi lazım

Merhabalar aklımda bir kulaklık modeli var ama nasıl bilmiyorum Razer BlackShark V2 X https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089SSFV85/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 razer ın ses programını geçmişte satın aldım oda var bende amazonda şuanda indirimde 1614 tl Almaya değer mi rekabetçi...
  9. drakathx

Öneri Günlük kullanım ve işte kullanım için Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba günlük ve iş yerinde kullanabileceğim ses kalitesi iyi mümkünse sesli ortamda görüşme yapıldığında çevredeki sesleri değil konuşan kişinin sesini net iletebilecek anc varsa harika olur kulak içi silikonsuz Bluetooth kulaklık arıyorum. Bass kaliteside iyi olursa tadından yenmez. F/p...
  10. drakathx

Kablosuz kulaklık ve HyperX quadcast s rgb mikrofon önerisi

Kablosuz kulaklık ve HyperX quadcast s rgb mikrofon önerisi gerekiyor FPS oyunları oynuyorum ayrıca müzik dinliyorum rahat konforlu sıkmayan kaliteli ve ses kasmalik kablosuz kulaklık lazım ayrıca HyperX Cloud 3 wireless alınır mı? Ve quadcast s rgb mikrofon alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.
  11. drakathx

Gaming Kulaklık Önerisi

Kablolu veya kablosuz gaming kulaklık almak istiyorum f/p. Ağırlıklı olarak fps oyunlarında ses kasmalik film ve müzik dinlerkende rahat kaliteli bir ürün arıyorum. Aklımda model var HyperX Cloud 3 sizce alınır mı ve başka öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler. Bütçe Max 6 k.
  12. drakathx

Logitech g pro wireles x vs HyperX Cloud 3 wireless Razer BlackShark V2 Pro 2023

Merhabalar konu başlığında belirttiğim gibi wireless oyuncu kulaklığı alıcam sizce hangisi tercih edilmeli oyun özellikle fps cs2 valorant film ve müzik müzik içinde kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim..
  13. drakathx

5500 bütçe ile fiyat performans kulaklık önerisi

Kablolu ya da kablosuz olabilir. 5500 TL max olacak şekilde fiyat performans odaklı önerinizi istiyorum. Hyperx cloud 2 kullanıyorum oyun performansı harika özellikle cs2 oynarken ama müzik kısmı kötü. Kullanacağım alanlar oyun ve müzik.
  14. drakathx

Hyperx Quadcast Vs Hyperx Duocast

Merhaba yayın vb şeyler için iyi bir mikrofon kullanmak istiyorum asıl amacım sesin daha iyi iletilebilmesi. Yayın için aslında tam olarak kullanmayacağım. 2 model arasında kaldım ama aradaki farkı bilmiyorum bir fark var mı ? fiyatları yakın birbirine 150 160 tl oynuyor.
  15. drakathx

4500 tl ye kadar kulaklık önerisi

Merhaba bütçe 4500 tl ve üstü neredeyse alabileceğim kablolu yada kablosuz fps ağırlıklı oyunlarda film müzik alanlarında kullanabileceğim sağlam sesli ve mikrofonlu kulaklık arıyorum. Öneriniz ne olur acaba ?
  16. drakathx

4500 tl ye kadar kulaklık ve harici mikrofon önerisi

Merhabalar geçmişte logitech g432 7.1 kablolu, logitech g pro x 7.1 , kablolu razer black shark v2 THX pro kablosuz, rampage hectora kulaklıklar kullandım ve en son kullandığım logitech g pro x kablolu beni pek sarmadı tekrar yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum. Kullanım amacım çoğunlukla fps...
Geri