Arama sonuçları: *

1. X

SteelSeries Arctis Nova Pro'da gamedac kendi kendine 24 bitten 16 bite geçiyor

Merhaba arkadaşlar, kulaklığım SteelSeries Arctis Nova Pro. gamedacı kendi kendine 24 bit iken 16 bite geçiyor, sebebi nedir?
  2. X

SteelSeries Arctis Nova Pro'ya kumaş ped tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar bendeki kulaklığa SteelSeries Arctis Nova Pro'ya kumaş ped tavsiyesi istiyorum eğer kulakliğı kullanıp kumaş perde geçen arkadaşlar var ise hangi kumaş pedi kullandıysalar link atabilir de çok iyi olur.
  3. X

Steelseries nova pro kulaklık gamedac gen2 yeni kulaklık alsam kaç ohm besler ?

Merhaba arkadaşlar SteelSeries Nova Pro kulaklığım var gamedacı gen2 var acaba yeni kulaklık alsam kaç ohm kulaklığı besler?
  4. X

SteelSeries Arctis Nova Pro gamedaca her kulaklığı bağlayabilir miyiz?

Merhaba arkadaşlar bendeki kulaklık SteelSeries Arctis Nova Pro for Xbox kablolu versiyonu bu kulaklığın kendi gamedacı var acaba bu kulaklığa herhangi başka bir kulaklığı bağlayabilir miyiz? Bağlayabiliyorsak nasıl bağlantısını yaparım?
  5. X

Kulaklıkta hangi diyafram türü daha iyidir grafen diyafram mı biyoselüloz mu?

Merhaba arkadaşlar 3 tane kulaklık arasında kaldım. 1.Logitech Astro A50 2. Razer BlackShark V3 Pro 3. SteelSeries Nova Pro hangisi daha iyidir? Ve kulaklıklarda hangi diyafram türü daha iyidir grafen diyafram mı biyoselüloz diyafram mı?
  6. X

HyperX Cloud orbit s alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bu kulaklığı almak istiyorum sizce nasıldır alınır mı? Daha iyisi var mı? HyperX Cloud orbit s alınır mı?
  7. X

Razer BlackShark V3 mü Razer Kraken V3 Pro mu ?

Merhaba arkadaşlar sizce hangi kulaklık ses seviyesi ve bass konusunda daha iyi ve yüksektir ? Razer BlackShark V3 mü Razer Kraken V3 Pro mu ? Ve birşeyi merak ediyorum hangi seri daha iyi kraken serisi mi blackshark serisi mi ?
  8. X

Corsair HS60 haptic mi Razer Kraken V3 hypersense mi?

Merhaba arkadaşlar iki kulaklıktan birini alacağım sizce hangisinin Corsair HS60 haptic mi Razer Kraken V3 hypersense mi? Ses seviyesi, bassı ve titreşimi daha fazladır?
  9. X

Razer Blackshark v2x vs Razer blackshark v2x USB

Merhaba arkadaşlar Razer BlackShark v2X mi daha iyi ses verir ve yüksek ses verir USB versiyonu mu?
  10. X

Razer BlackShark V2X mi Razer Kraken V3 Hypersense mi?

Merhaba arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım. Acaba v2X daha mı iyidir düşündüm dedim şimdi v2X te ses kartı yok anakarttam besleniyor daha mı iyi olur acaba ama Kraken V3 hypersense de titreşim motoru var acaba hangisinin daha iyi bassı vardır?
  11. X

Razer Kraken V3 Hypersense alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar kulaklık arıyordum bunu gördüm (Razer Kraken V3 Hypersense) sizce alınır mı? Özellikte haptic özellikli yani titreşimli kulaklık arıyorum.
  12. X

Corsair HS60 Haptic mi MSI Immerse GH50 mi?

Merhaba arkadaşlar kulaklık alacağım ama iki model arasında kararsız kaldım hangisi daha yüksek titreşim verir ve hangisinin sesi daha yüksektir? Almak istediğim kulaklıklar Corsair HS60 Haptic ve MSI Immerse GH50
  13. X

Kasada Hangi jak girişi daha iyi ses verir ?

Merhaba arkadaşlar hangi jak girişi daha iyi ses verir ikisinide denedim bir fark hissetmedim ama sizce teknik açıdan ne farkları olur. Kasanın ön panelinde olan jak girişi mi anakarttaki jak girişi mi. Hangi seçenek daha iyidir 2 kanal 32 bit olan mı yoksa kanal olmayan düz 32 bit mi düz 32 bit...
  14. X

ROG Delta 2 kulaklık ROG B650E-E Gaming anakartın hangi jack girişine takılır?

ASUS ROG Delta 2 kulaklığım var anakartım ASUS ROG B650E-E Gaming Wi-Fi hangi jack girişine takmam gerekli.
Geri