Arama sonuçları: *

1. G

HyperX Cloud 3 vs Logitech G Pro X

İkisinede detaylı inceliyorum lakin hala arada kaldım. 7.1 performansları nasıl bilmiyorum, bu yüzden arada kaldım. Ayrıca birisi (G Pro X) yazılıma bağımlı bir kulaklık bu iyi mi? bilemedim, bu da arada kalmamın 2. sebebi. Diğer sebep ise uzun süre (5-8 saat) kulağımdan çıkarmayacağım herhangi...
  2. G

Corsair HS80 USB vs HyperX Cloud 3 Kablolu

Hangisi alınır? C3 için 7.1 i düzgün değil, bazı ses sorunları var demişler. Ayrıca test videosunda gördüğüm kadarıyla mikrofonu daha eski yani pürüzlü bir ses iletimi sağlıyor. Corsair HS80 için kablosu örgü değil demişler, kontrol edicem fotoğraflardan. Ayrıcada kulağa oturmuyor gibi bir söz...
  3. G

Corsair HS80 USB vs HyperX Cloud 3 USB

Hangisini almalıyım? İkisi de çok güzel kulaklıklar ama arada kaldım. 7.1 benim için önemli, mikrofonda önemli müzik-ses kaliteside önemli yapısal olarak malzemeside önemli. Yani direkt kulaklık mikrofon performansı çok önemli lakin bu ikidi arasında kaldım ve sıktı. İzlemediğim video kalmadı...
  4. G

1.900-3.750 TL Kulaklık Önerisi

Razer HyperX Logitech SteelSeries JBL Bu markalardan, 7.1 içeren, USB girişli yada USB Konnektörlü veya markanın kendisinin ayırıcısı olduğu, mikrofonu ve kendinin kaliteli ve sağlam olduğu, müzik dinlerkende güzel bir deneyim sağlayabilen kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Kablolu olacak adı...
  5. G

F/P Kaliteli Gaming Kulaklık

Max 1.5k tl verebilirim. Teknosa, vatan, mediamarkt olsa daha iyi olmazsada amazondan veya başka yerden güvenilir iyi bir yerden alabilirim. Usb girişli olması daha iyi olur çünkü nerden takarsam takayım pc ye kulaklığımın mikrofonunu görmüyor. Ayırıcı da kullandım olmadı aygıtlara baktım...
Top Bottom