Arama sonuçları: *

1. P

Razer BlackShark V2 Pro 2023 - CS Oynarken Mikrofon Çalışmıyor + 7.1 Kodu Yok

Merhaba. İlgili kulaklıkğı 1 ay önce Amazon'dan aldım. Ürünün içerisinden kod çıkmadı razer'ın kendi sitesinden baktığımda da kodu vermiyor ama desteklenen kulaklıklarda blackshark pro 2023 bulunuyor. Öncelikle bu koda nereden ulaşabilirim? Yeni kod deyicne de kabul etmiyor. Buradaki...
  2. P

8K Bütçeyle En İyi Kablosuz Kulaklık Seçimi

Razer BlackShark V2 Pro (2023) aldım şu an ama emin değilim daha kargoya verilmedi. Bütçe 8k kadar bu kulaklıktan memnun kalır mıyım? Mikrofonu çok önemli + müzik dinlerken hissiyatı iyi olmalı ve oyun oynarken de doğru yönlendirmeli.
  3. P

5K Bütçe Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selam. FPS oyunları oynuyor arada da dizi izleyip müzik dinliyorum. Mikrofon kalitesi iyi, kulağımı acıtmayacak ve FPS oyunlarına uygun kulaklık önerilieriniz var mı? Bütçem 5k civarında az üzerine çıkabilirim. Bluetouth için de bir Dongle alacağım ikisini birlikte önerir misiniz lütfen?
  4. P

Apple USB-C Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selam. bluetooth kulaklık sevmiyorum. Kablolu USB-C girişine sahip kulaklık önerinizi alabilir miyim Iphone 11 için kullanacağım. Motosiklet kullanırken vs kullanacağım bunun için birinci önceliğim ses kalitesi. Bütçe: Max 600 (ucuz olması şu anlık) tercihimdir işim şu sıralar pek iyi...
Geri