Arama sonuçları: *

1. tayyip28

Öneri Steelseries artics nova 5wirless alınır mı? ?

Bazı forumlarda bi süre sonra ses seviyesi 80 yada 90 altında oldugunda sağ yada sol taraftan birinden ses az geliyomuş eğer 80 yada 90 üstündeyse sorun düzeliyomyş sizce doğrumu doğruysa sesi o kadar artırmadan nasıl öözerim birde benim gördüğüm kadarıyla type c dongle var bende type c girişi...
  2. tayyip28

Öneri KABLOSUZ KULAK ÜSTÜ KULKALIK

4200 VEYA 4500'E KULKA ÜSTÜ KULKALIK ARIYOMRUM HEM DONGLE İLE BAĞLANSIN HEMDE JACK İLE BİDE BLUETOOTH bunlar yoksa dongle yeter fps oyunu oynuom şarjı 1 gün çıkarsın yeter onun dışında benim aklımda clud 2 core wirless var ondada jack yok sanırım bluetooth'da yok aklım buluncak onun dışında bişi...
  3. tayyip28

Mchose9 pro ne kadar güvenilir

ne kadar güvenilir birde teknik özellikleri neler
  4. tayyip28

Öneri Fantech stellar kulaklık alınır mı??

https://wraithesports.com/products/fantech-stellar-kulaklik bu bütcede nasıldır malzeme kalitesi olarak teknik özellik olarak bu fiyata alınır mı? veya altarnetif olarak ne var
  5. tayyip28

Yardım 1600+ kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

başlıktaki ile aynı müzik için pil ise 10 saat felan yeter çok önemli degil olursa bide oyun içiçn ama önceliğim müzik
  6. tayyip28

3300tl kablosuz oyuncu kulaklığı

Hem dışarda müzik için hemde rekabetçi oyunlar için istiyom 3300tlye
  7. tayyip28

4100tl kablosuz oyuncu kulaklığı

Logitech g435 lighysopeed düşünüyor sizce daha iyi varımdır razer ve ya hyper felan
  8. tayyip28

Havit 655bt alınırmi PC oyunu icin

Her şey için kullanmayı düşünüyorum laptopta oyun oynamayı kablolu veya kablosuz birde gecikmeyi azaltmak için dongle satın alıp kulaklıkla beraber kullanabilirmiyim öyle şeyler duymuştum,oyun video müzik telefon PC için sizce uygunmudur ve uzun ömürlü olurmu bı yerdede kulaklık boy ayarlama...
  9. tayyip28

Rampage deluxe vs crack h11 vs rampage blitz hangisi iyidir FPS oyunu icin

Hem PC hemde telefon için kablosuz kulaklık istiyorum gecikmesiz ve uzun yıllar sorunsuz götürsün beni yeter dongle felan bozulmasın hangisini alayım valorant tarzı oyunlar icin
  10. tayyip28

Attack shark l80 trde almak mantıklı ve fp mi

https://attackshark.com/products/attackshark-l80-lightweight-bluetooth-lightspeed-wireless-noise-canceling-microphone-pc-gaming-headphones?srsltid=AfmBOooApQemhoBRz8KqezWT6b7VvFWJwvVLPt9eEPwvBwiClkr1y6Sf Trye getirmekle toplam 1605tl oluyor sizce bu fiyata trdeki muadilerine karşı iyibir...
  11. tayyip28

Ramepage deluxe vs rampage freedom

Bu 2 kulaklık arasındayım 1.600 butcem var uzun ömürlü kablosuz hem PC hemde telefon için istiyorum valorant tarzı FPS oyunlari için bu 2 kulaklık alinmaz diyorsanız ne önerirsiniz bu özellikte bu bütçeye
  12. tayyip28

Aula s6 FPS oyunu için nasıl sizce

https://ty.gl/v8iwl0l8hxh1y Sizce uzun ömürlü olurmu ve fos oyunu için nasıl PC,telefon uyunlumudun olmazsa bu fiyata yad Max 1.600e FPS oyunu için hem PC hemde telefon için ne önerirsiniz
  13. tayyip28

1.150tl hafif marka kulaklık sizde nasıl bu fiyata Alınır mı?

Kablosuz ve uygun fiyata güzel özelikleri var ama uzun süreli kullanımda 2,3yil sonra sorun cikarmi mikraron yada USB dongleinda felan öyle 1,2 yorum okudum. ürünün kablosuz olmasından dolayı almak istiyorum sizce gecikmesi varmıdır dongle ve kablosuz kulaniminda ve kaç MS gecikmesi vardır...
Geri