Arama sonuçları: *

1. C

Kulaklığım yüksek ses veriyor

Eski kullandığım kulaklık gibi güzel bir kulaklığım var. Eskiden oyunların sesi stabil geliyordu ve gerekirse zaten biraz kısıyordum. Şu an oyun sesleri eskiye göre daha çok ve bir oyuna giriş yaptığım zaman kafamı şişiriyor. Yeni bir oyuna başladığım zaman mesela oyun sesleri çok oluyor...
  2. C

Çözüldü✓ Mikrofonum arkaplan seslerini alıyor

Yeni bir mikrofon aldım ama klavye sesinden tut, evin seslerini bile çok rahat şekilde alıyor. Yazılımı olmadığı için ayar yapamıyorum. Gürültü engelleme tarzı ayarları neyle yapabilirim? Uygulama veya ayar önerisi gerekiyor. (Mikrofonum Fifine A6T
  3. C

Çözüldü✓ Pc için mikrofon önerisi.

Kulaklığım var ama ayrı bir mikrofona ihtiyacım var. Oyun oynuyorum ve iletişim kurmak için yeni almayı düşünüyorum. Genel bir şekilde fikir toplamam lazım. Bütçe olarak 4000/4500 limitim var diyebilirim. Şuanlık aklımda Fifine A6T var.
  4. C

Kulaklık mikrofon jakı kırıldı

Markası HyperX Cloud 2 olan kulaklığımın mikrofonu kırıldı. Satılan mikrofon ürünlerinin de replika olduğunu biliyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim sizce?
  5. C

Çözüldü✓ Kulaklığımın mikrofonunu takarken kırıldı

Hyperx cloud 2 markalı kulaklığıma mikrofonunu takarken kırdım. Yarısı duruyor ama yarısı kırıldı. Kimle veya nasıl iletişime geçebilirim? Yardımcı olur musunuz?
Geri