Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Öneri Corsair hs80 alınır mı?

Corsair hs80 alınır mı ea5 plus ses kartına takacağım bütçem max 4500tl kulaklık için genel kullanım yeri oyun ses netliği ve basslar iyi olmalı
  2. GökTürkHan

Öneri 4000TL oyun için kulaklık öneri

Ea5-plus ses kartım var kristal netliğinde ses seviyesi ses netliği bassları ve 7.1'i iyi olan bi kulaklık önerisi lazım
  3. GökTürkHan

Yardım Asus rog delta s ses aşırı kötü

Yeni aldım ama yazılımı kurmama rağmen kulaklık aşırı kötü bi ses veriyor
  4. GökTürkHan

Öneri 4000-5000 tl kulaklık öneri

Elimde ea5 plus ses kartı var bana genel olarak oyun için bir kulaklık önerisi lazım fps tarzı oynarım blackshark v2x hoşuma gitmişti bütçem 4-5k arası
  5. GökTürkHan

Yardım Asus rog delta s alınır mı?

Kronik yazılım sorunu varmış sorun yaşar mıyım 1 sene garantili 3bine buldum
  6. GökTürkHan

Yardım 1more sonoflow için ekolayzır ayarı tavsiye

Kulaklığa ne kadar ekolayzır ayarı denesemde kendi hazır ayarındaki gibi tok bas ve net bir ses vermiyor Basslar orta ses netliği ve yüksekliği iyi olsun istiyorum Bir öneriniz var mı?
  7. GökTürkHan

Öneri 100 dolar altı müzik için kulaklık öneri

Elimde 1 more sonoflow var arkadaş amerikadan gelicek bende bi kulaklık getirtmek istiyorum elimdeki kulaklık gibi bassları doygun ve ses netliği iyi olan bir kulaklık arıyorum sizce ne almalıyım?
  8. GökTürkHan

Öneri Oyun ve net ses için kulaklık öneri

Razer blackshark v2x var kulaklıktan memnunum ama ses kartım ea5 plus gibi kristal netliğinda sesler sunabilen ses kartımda daha net ve üst düzey ses kalitesi duymak istiyorum f/p daha iyi bir kulaklık tavsiyeniz var mı Oyun oynarım genellikle birde müzik dinlerim 7.1 mutlaka şart iyi olmalı
  9. GökTürkHan

Öneri Fifine a6v bu fiyattan satıyorum iyi mi??

Blackshark v2x ve ea5 plus ses kartım var fifine klavye sesini falan filtreleyemiyor çok veriyor 1 sene oldu galiba amazondan yd 1000tl'ye almıştım şimdi 1750'den satıyorum sizce iyi mi??
  10. GökTürkHan

Yardım Hangi mokrafonu kullanmalıyım

Şimdi elimde fifine a6v var 1050 ye amazondan almıştım bi ara bide geçen idirimde gördüm bu mikrofonuda aldım https://www.pazarama.com/maono-au-pm320-xlr-condenser-profesyonel-studio-vokal-mikrofonu-p-6972237680260?magaza=gelbura Ses kartım var bağlarım diye ama bunun giriş farklıymış bendeki...
  11. GökTürkHan

Çözüldü✓ mikrofonu yüksek ses verebilecek kulak içi kulaklık öneri

Sohbet uygulamalarında milletin kulağını sağır etmek için öneriniz var mı ses iyice patlak verenilecek bir mikrofon en kalitesizi en ucuzu en iyi patlak ses veren
  12. GökTürkHan

Çözüldü✓ Uygun fiyatlı telefon için kulaklık önerisi

Telefonda kullanıcam benim için en önemli şey ses kalitesi 200-300tl bütçeye sizce en iyisi hangisidir basslarda iyi olursa fena olmaz
  13. GökTürkHan

Öneri Havit gamenote gk50 vs fifine ampligame a6v hangisi?

Fifine a6v 1070 liraya amazon tr'den geliyor havit ise direk kendi sitesinde 1475 tl falan sizce hangisi daha iyi havit standı büyük ama hangisinin ses kalitesi daha iyidir sizce? Bu arada amazon 2 sene garantili yurt dışı ürünler garantiyi sorun etmeyelim
  14. GökTürkHan

Öneri Müzik İçin Kulaklık Öneri

1more sonoflow aldım ama ses şiddeti ve basslar az geldi bana 3k bütçem var bunu iade edicem hızlı kargo ile 2650,TL Ye Almıştım Bluetooth Olması Şart basslar ve ses kalitesi şiddeti yüksek olmalı
  15. GökTürkHan

Çözüldü✓ 1More SonoFlow Düşük Ses

Ses Seviyesi Çok Düşük Fulledim Ama Yine Olmadı Bass Falan Yok Uygulamayıda İndirdim Hazır Ayarlardan Bass Güçlendiriciyi Seçtim Hayla Aynı Anc Kapalı Stüdyo Modunada Aldım Ses Hep Kısık Omix Mixpods Pro Daha Yüksek Ses Veriyordu Sesler Çok Kaliteli Gibi Değil
  16. GökTürkHan

Çözüldü✓ 1 more sonoflow aldım ama nasıl kullanıcam?

Dostlar yurt dışından geldi 2650tl ye 625tl kargo verdim hızlı kargo dün sipariş ettim bugün geldi bunu nasıl kullanıcam bide kargo parası verdim o kadar sizce değer mi aksine 3 haziranda gelicekti bunun uygulaması var mı ses şiddeti düşük geldi bana şarj tam
  17. GökTürkHan

soundcore life q30 vs 1more sonoflow hangisi daha iyi

Müzik dinlemek için alıcam Soundcore life q30 yurt içi 1more sonoflow yurt dışı aynı fiyattalar sizce hangisi evde razer blackshart v2x var düşündüm.g6 ses kartımı alsam diye ama 4.5k fiyatları
  18. GökTürkHan

Öneri Rgb Kulaklık Standı Öneri

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09BVQY516/ref=ox_sc_act_image_3?smid=A2XIMBR9FSF7SN&psc=1 https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B088W8C9CQ/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A1OCLL6SQ806TY&psc=1 İkisi Arasında Kaldım Max Bütçe 600tl
  19. GökTürkHan

Çözüldü✓ JBL TUNE 520BT vs JBL TUNE 510BT Sizce Hangisi?

Dostlar Sizce Hangisi? Spor Ve Müzik Dinlemek İçin Kullanıcam Bass Ve Yüksek Ses Seven Birisiyim. Ses Netliğide Önemli
  20. GökTürkHan

2000TL Müzik İçin Kulaklık Öneri

Dostlar Müzik Ve Spor İçin Kulaklık Arıyorum Yüksek Ses Ve Bass Seviyorum Genelde Ses Net Olsum Birde Elimde Omix Mixpods Pro Var Ama Ses Şiddeti Basslar Yetersiz Geliyor Bana Kulak İçi Veya Kulak Üstü Önerilere Açığım.
Geri