Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Mikrofon için stand önerisi

Beyler selam Maono PD200X Mikrofon için arm önerir misiniz?? F/P Bütçe:500/700
  2. Arda Fisher

Maono PD200X Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Çalıştığım şirket satış yaptığı için bu ürünü indirimli alabileceğimi düşündüm ve bu model bütçeme de uyuyor. Sizce bu mikrofonu almalıyım mı, tavsiye eder misiniz? Bir de, mikrofonun yanında durduğu kol ürüne dahil değilmiş, bunu ayrı olarak mı almam gerekiyor? Alacaksam...
  3. Arda Fisher

F/P Mikrofon Önerisi

Beyler Selam Logitech G733 Kullanıyorum Arkadaşlarım Yaklaşık 6 Aydır Mikrofonumun Kötü olduğunu söylüyor bende artık bıktım ve bi mikrofon arayışına girdim bütçem 1000/2000 Tl arası bir mikrofon istiyorum sesimin net ve temiz çıkması eğer varsa rgbsi olmasıda ayrı bir güzel olur önerdiğiniz...
  4. Arda Fisher

Spor İçin Kulaklık Önerisi

Beyler Spor yaparken kullanacağım kardiyolarda sıkılmamak için takacağım kulak içi kulaklar hep düştüğü için büyük kulaklık istiyorum istediğim basit şeyler var 1 uzun kullanımda kulağı acıtmamasi kısaca yumuşak olması ses seviyesinin tatmin edici olması önerdiğiniz/kullandığınız kulaklıklar...
  5. Arda Fisher

G733 mikrofon Çalışmıyor

1 saat önce aldım kargomu herşeyi yaptım ama mikrofon çalışmıyor acil yardim edebilirmisiniz 1707302272 mikrofonu tam takamamisim
  6. Arda Fisher

ACİL YARDIM G733 KULAKLIĞIMIN MİKRAFONU ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar yarım saat önce kargom geldi taktım ses var mikrofonuda taktım ama mikrofondan ses yok hiçbir şekilde ses alamıyorum neden?
  7. Arda Fisher

HANGİ KULAKLIĞI ALMALIYIM

Merhabalar bütçem 6 Bin tl Aklımda bu İki ürün var kablosuz istiyorum Ürünlerden birisi Logitech g733 Diğeri ise Steelseries arctis 7+ modeli FPS oyunları oynuyorum sizce bu ikisinden hangisini almalıyım veya başka bi öneriniz varmıdır?
Top Bottom