Arama sonuçları: *

1. serkankrky38

Anker q 45 kulaklik etrafa ses gitmesi

Beyler kulaklık elime ulaştı sesi fena değil. Ama ben kablolu kulaklığı kulağımın dibine kadar bastırıp dinlediğim için alışkanlık olmuş. Kulağımı kapatıyor alışmam zaman sürecek gibide. Bu kulaklık la müzik dinlerken etrafa çok ses gidiyor . Normal açıp bırakınca evin heryerinden ses...
  2. serkankrky38

Emperor teknoloji nasıl bir site

https://www.ciceksepeti.com/anker-soundcore-space-q45-mavi-kulak-ustu-bluetooth-kulaklik-kcm29553739 q45 alıcagım bu siteguvenılırmıdir?
  3. serkankrky38

ACİL bu site güvenlimi?

bunu bugün alıcagım ve fıyatı en uygun olanı bu sizce satıcı ve epptavm nası alınır mı? yoksa 400 tl fazla verıp n 11 veya hepsiburadadanmı alınmalı?
  4. serkankrky38

Anker soundcore q 45 yeterlimi

Bir kaç başlık atmıştım. Suanlik 4.5 5k ya yakın bir fiyatı var. Benzerleri veya bi tık daha iyileri 8 9 k larda. Genel kullanım amacı film, müzik dinlemek,hikaye oyunları oynamak olacak. Mobil ve pc ye uyumlu olacak. Çok arada (zaten düzenli oyuncusu degilim) pubg ve cs 2 de 300 tllik kablolu...
  5. serkankrky38

7/9k arası kulaklık önerisi headset

Oyuncu kulaklığı olmayacak Mobil ve windows bağlantı sağlayacak Kablosuz olacak Az da olsa fps oyunları oynanacak Ses kalitesi iyi olan bir headset kulaklık onerirmisiniz.
  6. serkankrky38

Hepsiburada guvenilir mi?

Bu sitede beyaz senheiser momentum 4 9.7k fiyatı var Baska hiçbir yerde yok bu fiyatta. Doğrumu sizce. Kullanılmış veya hozyk ma durumu varmi. Direkt alıp inceleyip kullanilmissa iade edeyimmi
  7. serkankrky38

Beyler bu site güvenilir mi?

Başlıkta gördünüz sıfırı 18k ürün ama burda 10k acaba 2.el veya açılmış kullanılmış urunmu elde kaç adet kalmış veya site guvenilirmi?
  8. serkankrky38

Headset kulaklik onerisi 7 13k

Beyler 1 önceliğim ses kalitesi olacak. Özellikleri İyi olan Bluetootlu headset kulaklık onerirmisiniz. Bu arada gaming kulaklık gibi olmayacak ama arada pcde pubg cs2 gibi veya oyunları oynarken bir miktar ses kasma olayını verebilmeli. Aşağıya bir kaç tane görünüşünü beğendiğim kulaklıkları...
  9. serkankrky38

7/12k araai headset kulaklik önerisi

Beyler headset kulaklık istiyorum üst düzey bir şey arıyorum. Hem dışarı kullanabilicegim , hem pc de oyun oynarken ses kasabileceğim hemde iyi bir müzik deneyimi alabileceğim bir şey olsun istiyorum . Kablosuz olacak,klasik gaming kulaklık gibi gözükmesin hoş görüntüsü olsun, fiyat 7/12 k arası...
Top Bottom