Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Çözüldü✓ Philips SHP2500 Kulaklık ses az geliyor

Dostlar selamlar bu kulaklık hediye geldi stüdyo kulaklığı tarzında malum önce ki konumda da bahsettiğim üzere emektar v2x ne kadar sövsem de rahmetli oldu bu kulaklığı buldum kz dawn kullanıyodum dünden beri acıtmaya başladı artık bu kulaklığında sesi az geliyor üstünde ki tekerlekten açtım pc...
  2. zPastwL

Müzik için kablolu kulak içi kulaklık önerisi

Selamlar hacı efendiler öncelikle gününüz nasıl geçiyor hayat nasıl derdiniz var ise dm atın dertleşelim veya hakkımda kısmında instagram profilim var girin istek atın oradan dertleşelim büyük 10 küçük 5 lira Her neyse konuya gelecek olursak hali hazırda Shein Kz kulaklık indiriminde 150 liraya...
  3. zPastwL

KZ Dawg küçük silikon takılmıyor

dostlar denemek için küçük silikonu takmayı deniyorum bugün kargo geldi otele bıraktılar aldım geldim de takamıyorum üstünde gelen uç kulağıma giriyor sonra pat çıkıyor küçüğü deneyecem takılmıyor allahın cezası
  4. zPastwL

Sesler anlık kesiliyor

Selamlar dostlar az önce böyle bir sorun başladı spotifyda müzik dinlerken youtubede video izlerken ses anlık sansür gibi gidip geliyor özellikle mouseyi kasaya doğru tuttuğumda oluyor bu daha önce böyle bir şey olmamıştı çünkü sorun nedir sizce
  5. zPastwL

1000₺ Mikrofon önerisi

Arkadaşım mikrofonunu kopardığı için mikrofon bakıyoruz ne önerirsiniz @Lloydˢᵗᵉʳ hocam tekrardan bir mikrofon konusuyla beraberiz :)
  6. zPastwL

Razer garantiye nasıl yollarım

Merhaba 20 mart 2024 tarihinde trendyoldan razer blackshark v2x aldım şuan ise sağdan ses az gelmeye başladı garanti için nereye yazabilirim bilgisi olan varmı ?
  7. zPastwL

Kulaklığım soldan ses fazla veriyor

Kulaklığım Razer BlackShark V2 X daha dün güzel ses veriyodu sesi az diye fx sound kullanıyorum gaming modunda fakat şuan sadece sol ağırlıklı çalışıyor mono ses vs. açık değil
Geri