Arama sonuçları: *

1. w00w

Öneri Razer Barracuda X 2022 İncelemesi

Arkadaşlar acaba alsammı almasammı diye diye aldım ve dün geldi. Kutu içeriği gerçekten dolu dolu adamlar her şey için kablo koymuş şimdi gelelim kulaklığın incelemesine: Artıları -İyi malzeme -Temiz ve net ses(Mükemmel değil) -Uygun fiyat (2800 tl amazon) -Ortalama şarj süresi Eksileri...
  2. w00w

Hangi kulaklığı tercih etmeliyim? (lütfen bakın artık)

Arkadaşlar merhaba, Normalde kablosuz kulaklık istiyordum ancak biraz kafam karıştı. İlk öncelikle benim için çok önemli olanlar: Temiz ve net ses , Boğukluk olmaması , Rahat ve konforlu olması. -Razer Barracuda X 2022 Wirelles : Bu kulaklığı beğenmeyen görmedim genelde malzeme kalitesi dandik...
  3. w00w

Razer Barracuda X 2022 vs SteelSeries Artict nova 1

Arkadaşlar bütçem 3000 hadi olsun 3200 3300 normalde MCHOSE V9 Pro almıştım ama gerçekten sevemedim bana çok tuhaf geldi kulağımı terletti bir türlü ısınamadım onu iade edeceğim şu anda bu iki kulaklık arasında kaldım. Ama Razer kablosuz SS kablolu normalde kablosuz istiyordum ama eğer...
  4. w00w

Razer Barracuda X 2022 Almalımıyım?????

Arkadaşlar dün Mchose V9 Pro aldım ve kullandığımda şişirilmiş bir ürün olduğunu anladım. Bütün eq ayarlarını denememe rağmen oyunlarda ses boğuk temiz ve net değildi. Gerçekten rahatsız ediciydi bende bugün iade edeceğim iyiki amazondan almışım. Sizce Razer Barracuda X almalıyım? Ses kalitesi...
  5. w00w

Razer Barracuda X alınır mı??

Arkadaşlar merhaba, Bugün Mchose V9 Pro aldım ve kesinlikle memnun kalmadım çünkü sesi insanı daraltıyoru bunaltıyor ses temiz ve net değil. Taktım kulaklarım terledi sanki kafama kova geçirmişi gibi hissettim konforlu değildi. İade talebi oluşturdum zaten sırf bu yüzden amazondan satın aldım...
  6. w00w

Mchose V9 Pro sesi berbat

Arkadaşlar yaklaşık bi kaç saat önce geldi. Ama ses çok kötü gerçekten 7 yıllık daha modeli belli olmayan mf markalı bir kulaklığım var çok dandik olmasına rağmen onun sesi bile bundan daha iyi daha net. Bunun sesi çok boğuk temiz net değil gerçekten berbat, İade falanmı edeyim ne yapmalıyım?
  7. w00w

Mchose V9 Pro en iyi eq ayarı

Arkadaşlar kulaklık az önce geldi ama eq ayarı ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı?
  8. w00w

Sizce hangi kulaklığı alayım? ACİL!!

Arkadaşlar 3k falan bütçem vardı normalde Mchose V9 Pro alacaktım tam alacağım gün Razer Barracuda X 3000 tl ye düştü sizce hangisini tercih edeyim?? https://www.amazon.com.tr/dp/B09X5G16ZM?th=1...
  9. w00w

3000 tl civarı wireller kulaklık önerisi

Arkadaşlar acil kulaklık önerisi lazım. Şuan Mchose V9 Pro düşünüyorum ama bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor. Genellikle ispanyollar ve ruslar kullanıyor youtubede hep onların incelemesini gördüm ve memnunlar, Mikrofon kalitesi gayet güzel temiz kaliteli geldi bana ama dandik hissiyat verir...
  10. w00w

Kablolu vs Kablosuz kulaklık

Arkadaşlar bütçe sınırlı. Normalde 3000 civarı falan bütçem vardı kablosuz kulaklık olarak Mchoose V9 Pro alacaktım ama hyperx cloud 3ü 3500 tl ye gördüm. Artık kulaklığın kablosu illallah ettirdi bana hyperxin kulaklığıda ayrı bi cezbediyor. Sizce ne yapayım? İkisinin arasında nekadar fark var
  11. w00w

Mchooe V9 Pro VS Razer Barracuda X

Arkadaşlar 3000 tl civarı bütçem vardı. Ancak çok bilinmeyen bir markanın kulaklığını alacağıma 700 tl daha koyar 3700 tl ye razerin kulaklığını alırım dedim, Sizce hangisi daha iyidir? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09X5G16ZM/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
  12. w00w

MCHOOSE V9 Pro nasıldır?

3000 Tl bütçem var. Bu fiyata sanırım en iyisi, Benim için kalitesi önemli seste ve mikrofonda cızırtı dip ses gibi şeylerin olmaması ve temiz kaliteli bir ses almak istiyorum. Sizce alınır mı?? Veya başka ne önerirsiniz? Bütçeyi biraz aşabilirim...
  13. w00w

MCHOSE V9 Pro Vs MCHOSE X9

Arkadaşlar sizce hangisini tercih etmeliyim? Yada başka bir kulaklık önerebilir misiniz?? Bütçem bu civarlarda Genellikle oyun için kullanıyorum ama müzik ve video içinde iyi olmasını istiyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/769446/mchose-x9-siyah-7-1-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-mc-x9-2/...
  14. w00w

2.5-3k Kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar genel olarak video izlemek ve oyun için kullanacağım. Kafa üstü olmasını istiyorum sizce ne önerirsiniz
  15. w00w

F/P Kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar şarkı ve oyun için kullanacağım fiyatı uygun olsun mikrofonuda iyi olsun yeterli teşekkürler
Geri