Arama sonuçları: *

1. I'm GANDALF

2500-3000 tl arası bluetooth kulaklık önerisi

oyun oynamak için bluetooth kulaklık arıyorum genellikle hikayeli/indie oyunlar oynuyorum
  2. I'm GANDALF

2500 tl ye bluetooth oyuncu kulaklığı önerisi

oyun oynamak için kulaklık arıyorum max 3000 tl ye çıkabilirim
  3. I'm GANDALF

KZ ZSN Pro X alınır mı?

Ali expressden 300 tl ye KZ ZSN Pro X almayı düşünüyorum ve genel olarak youtube, ses kasmayı gerektirmeyen oyunlar (lol gibi) ve discord için kullanıcam. Sizce alınır mı?
  4. I'm GANDALF

Soundpeats Air 4 Pro vs Soundpeats Capsule 3 Pro

Bu 2 si arasından sizce hangisi daha iyi? (fiyat farkı önemli değil)
  5. I'm GANDALF

1500-1800 tl bandında kulaklık önerisi

genelde pvp ve fps oyunları için kullanılacak mikrofonu iyi max 1800 tl kulaklık önerisi
  6. I'm GANDALF

600 tl ye kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

600 tl bütçem var genelde müzik ve oyun oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim
  7. I'm GANDALF

4500 TL klavye önerisi

Merhaba FPS oyunları için düşük gecikmeye sahip ve sessiz Switch'li klavye arıyorum bütçem 4500 TL bu bütçede F/P klavye önerebilir misiniz?
  8. I'm GANDALF

3000 TL'ye FPS oyunları için kulaklık önerisi

3000 TL bütçem var sizce bu bütçede FPS oyunları için en iyi hangi kulaklığı alabilirim?
  9. I'm GANDALF

HyperX Cloud III alınır mı?

Soru başlıktaki gibi çoğunlukla R6, CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorum sizce Cloud III alınır mı? başka önerileriniz varsa önerilerinizi bekliyorum.
  10. I'm GANDALF

Cloud 3'ü kim üretiyor ?

Cloud 3'ü kim hp mi kingston mu üretiyor ?
  11. I'm GANDALF

HyperX Cloud 2 vs Cloud 3 vs Cloud Alpha S vs BlackShark V2

3000 TL civarı bütçem var neredeyse sadece oyun oynuyorum ve dolayısıyla FPS oyunları için en iyi kulaklığıda almak istiyorum sizce bu 4 kulaklıktan hangisi oyunlarda ayak, silah vb. sesleri bize daha iyi iletir? 1700913235...
  12. I'm GANDALF

Razer BlackShark v2 vs HyperX Cloud III

Dün 2400 tl ye black shark v2 se aldım ama birkaç ayrı forumdaki konuları okuduktan sonra bazı forum üyelerinin cloud III ün daha iyi olduğunu yazdığını gördüm sizce blackshark v2 se yi iptal edip 2500 tl ye cloud III mı almalıyım yoksa iptal etmeyip black shark v2 ile devammı etmeliyim...
  13. I'm GANDALF

Razer blackshark v2 vs Razer blackshark v2 PRO (2023)

Razer BlackShark V2 ve Razer BlackShark V2 Pro (2023) modelleri arasında Bluetooth dışında bir fark var mı mesela ses kasma veya basslar gibi.
  14. I'm GANDALF

bu kulaklık blackshark v2 mi v2x mi ?

bir süredir kulaklık bakıyorum sonunda blackshark v2 almaya karar kıldım ama bu kulaklık v2 mi v2x mi onu kestiremiyorum bendemi bir sıkıntı var yoksa bu kulaklık v2x mi...
  15. I'm GANDALF

hepsiburada yurt dışı ürün nedir

arkadaşlar razer black shark v2 alıcam ama yurt dışı ürün diyor sizce güvenilir mi alınır mı ...
  16. I'm GANDALF

2800 TL bütçeye f/p kulaklık tavsiyesi

2800 TL gibi bir bütçem var yakında her şeyin fiyatı artacakmış gibi hissediyorum bu nedenle 5 yıllık kulaklığımı yenileme kararı aldım 2800 TL bütçeye F/P bir kulaklık önerebilir misiniz?
  17. I'm GANDALF

3000 tl bütçeye kulaklık tavsiyesi

cloud 3 alıcam ama nasıl bilmiyorum sizce alınır mı ? https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3BV19Q3?th=1
  18. I'm GANDALF

BlackShark v2 2000 tl ye değer mi ?

Dediğim gibi BlackShark v2 2000 tl ye değer mi yoksa başka bir kulaklık mı bakmalıyım ? 1680615367 galiba 1800 tl ye en fazla cloud 2 olabilir alternetif olarak
  19. I'm GANDALF

BlackShark v2 yeniden indirime girer mi ?

BlackShark v2 almayı düşünüyorum ama fiyatı çok pahalı geliyor sizce indirime girer mi ?
  20. I'm GANDALF

BlackShark v2 vs HyperX cloud 2 vs HyperX cloud S

Bu 3 kulaklıktan birini almayı düşünüyorum ama çok kararsızım sizce hangisi daha iyi olur? Oynadığım oyunlar genelde fps türünde cs go, valorant, rainbow 6 siege gibi en ufak sesin bile önemli olduğu oyunlar sizce benim için en iyisi hangisi olur. Bu arda başka alternatif seçeneklerede açığım.
Geri