Arama sonuçları: *

1. Kemowee

HS80MAX YAPILMASI GEREKEN AYARLAR

Arkadaşlar herkese merhaba; Kısa bir süre önce forumda konusunu açmıştım ve öneriler ışığında HS80MAX Wireless kulaklığım elime ulaştı. Şimdi asıl en önemli konuda sizlerden bilgi almam gerekiyor çünkü internette vs. bu konuyla ilgili kimse net bir şey söylememiş veya göstermemiş. iCUE...
  2. Kemowee

WIRELESS KULAKLIK ÖNERİSİ

Herkese iyi günler, Daha önce bazı açmış olduğum konularda da belirttiğim üzere Hyperx Cloud 3 kablolu kulaklık almıştım 2024 Ağustos ayında. Maalesef ne yapıp ne ettiysem verdiğim paranın asla karşılığını alamadığım gibi kablosu da inanılmaz rahatsız etmeye başladı. O yüzden bu kulaklığı 2. el...
  3. Kemowee

HYPERX CLOUD 3 YAPILMASI GEREKEN AYARLAR NEDİR?

Herkese merhaba iyi forumlar, 2024 Temmuz ayında Hyperx Cloud 3 kablolu model kulaklık aldım. Kulaklıkla ilgili piyasada çok fazla olumlu yorum vardı fakat beni şimdiye kadar bir tık hayal kırıklığına uğrattı. Ben yapamadığım ayarlar olduğunu düşünüyorum. Konuyla ilgili, bu kulaklıkla...
  4. Kemowee

TOPLAM 5K BÜTÇEYE EN İYİ MOUSE-KULAKLIK-KLAVYE ÖNERİLERİ

Arkadaşlar herkese merhaba; Totalde 5k bütçeye sahibim ve olabilecek en iyi f/p ürünleri arıyorum. Sırasıyla; -Kulaklık: Wireless olmalı. -Mouse: Kablosuz mouse olmalı. -Klavye: Mekanik ve RGB özelliklere sahip olmalı. Belirttiğim bütçeye olabilecek en iyi üçlü parça nasıl olmalı sizce...
  5. Kemowee

4000 TL BÜTÇEYE EN İYİ KABLOLU OYUNCU KULAKLIĞI

Arkadaşlar herkese merhaba; Forumda bu konuyu daha öncesinde kablosuz olarak açmıştım fakat hiçbir sonuç elde edemedim. Araştırmaya başladım, araştırdıkça kafam daha da karıştı ve hiçbir kulaklık iyi gelmemeye başladı kulağıma. Kendi durumlarımı da göz önünde bulundurarak kablosuz bir...
  6. Kemowee

2024 yılında alınabilecek en iyi oyuncu kulaklığı nedir?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, -AMD Ryzen 5 7600 İşlemci -RTX 4060 Ti 16 GB Ekran Kartı -32 GB Corsair RAM -MSI Pro B650M-A Wifi 6400 Mhz Anakart -1 TB MLD M500 Nvme SSD şeklinde bir sisteme sahibim. Bu sistem için 3000-6000 TL aralığında bir oyuncu kulaklığı bütçesine sahibim fakat...
Geri