Arama sonuçları: *

1. Emirhan Kayabaş

Yardım 5000-6000 TL Arası Kablosuz Kulaklık Önerisi

Herkese iyi günler. ASUS ROG STRIX GO 2.4 kulaklık kullanmaktayım. Geçen sene nisan ayında almıştım fakat memnun değilim. Sol tarafta iskeleti kırıldı. Mikrofonu tak çıkar yapınca düzgün takmak için 10 dk uğraştırıyor. Yoksa cümlenin ortasında sesim falan kesiliyor. Aldığıma en pişman olduğum...
  2. Emirhan Kayabaş

HyperX Cloud II veya Razer Blackshark V2 X Alınır mı?

Herkese iyi akşamlar. ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 kulaklığa sahibim, Hs80 yerine bunu aldım ve oldukça pişmanım. Mikrofon konusunda özellikle. Her seferinde 5 dk test etmem gerekiyor düzgün taktım mı diye. 2000-2200 Tl bandında yeni bir kulaklık almak istiyorum. Resimdeki iki kulaklık mantıklı...
  3. Emirhan Kayabaş

Öneri 2000-2500 TL kulaklık önerisi

Herkese iyi günler. 2K ya da geçen ayın 24'ünde ASUS ROG STRIX GO 2.4 aldım fakat memnun değilim. Mikrofonu bayağı kötü. Arkadaşlarımın baya kulağını kanatıyor. Aynı fiyata satacağım fakat aldığım zaman İtopya'da indirim vardı. Bittiği için fiyatlar yükselmiş. SteelSeries Arctis 1 Wireless'ı...
  4. Emirhan Kayabaş

Lioncast LX80 Kulaklık Alınır mı?

Herkese iyi günler. Tesadüfen bu kulaklığı buldum. Tr olarak değerlendirmesi ve videosu yok. Alman ürünüymüş. Amazon.de de 80 euro ilen tr de 45 euro ya denk geliyor. Benim oldukça hoşuma gitti, hatta grupta bir kişi ile konuştuğunda pek kötü bir şey söylemedi. 275 tl depozito ile 1600 tl ye denk...
  5. Emirhan Kayabaş

1000 TL' ye kadar Kulaklık Önerisi

Herkese iyi günler. 1000-1100 TL arası tercihen kablosuz bir kafaüstü kulaklık almak istiyorum. Bilgisayarda arkadaşlarla oyun oynamak, dizi/film ve YouTube'da bir şeyler izlemek için kullanılacak. Amazon'da gezerken resimdeki Havit Gamenote FUXI-H3 buldum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden...
  6. Emirhan Kayabaş

Samsung Galaxy Buds FE vs Samsung Galaxy Buds2

Herkese iyi günler. Kablosuz kulaklık almak istiyorum. Telefon ve saat olarak samsung kullanıyorum ve ekosistem için kulaklık içinde samsung dan gitmek istiyorum. FE ile Buds 2 arasında kaldım. Fiyatları birbiri ile aynı sayılır. Kasın ayıda geldi, indirim falan olur herhalde. Fakat izlediğim...
  7. Emirhan Kayabaş

200 TL James Donkey 711 Alınır mı?

Herkese iyi akşamlar. 200 TL'ye James Donkey 711 buldum. 1 yıl 3 ay da garantisi varmış. Jelatini falan üstünde duruyor. Sadece geldiğinde test için baktığı yazıyor. Sizce param güvende ile almalı mıyım yoksa Kasım ayında daha güzel indirimler olur mu?
  8. Emirhan Kayabaş

Uygun Fiyatlı Kulaklık Önerisi

Herkese iyi akşamlar. Resimdeki kulaklığı 2019 senesinde almıştım. Lakin 1 yıldan aşkın süredir mikrofonu çalışmamakta. Tek başıma oyun oynadığım için gerek duymuyordum lakin üniye başlayınca oradaki arkadaşlarla giriyoruz arada. Telefondan falan bağlanmam gerekiyor. Lakin arkadan falan ses...
  9. Emirhan Kayabaş

bluetooth kulaklık bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor

Herkese iyi akşamlar. Resimde bulunan Ugreen marka 5.0 bluetooth destekli adaptörü satın aldım. Driver kurulumu yaptım. Realtek Bluetooth Driver adında. Bende de Haylou GT1 marka bluetooth kulaklık var. Bilgisayar üzerinden bağlanıyorum. Bağlantı sağlandığı zaman gelen ses geliyor. Lakin video...
  10. Emirhan Kayabaş

Kulaklık, M2 SSD ve Harddisk Önerisi

Herkese iyi günler. 2000 TL bütçem var. Belki 200 tl falan daha çıkabilirim. Bu bütçe ile ram, m2 ssd, kulaklık ve hdd almak istiyorum. Bilgisayarım apu ve alırken bütçeyi aştığı için 16 gb yerine 8 gb tercih etmiştim. Şaunda Crucial Ballistix 8GB 3200MHz DDR4 CL16 kırmızı ram bulunuyor. Bundan...
Geri