Şuanda Barracuda X kullanıyorum 1 senedir ama başımı çok ağrıtıyor nedense ve daha hafif bir modele geçmek istiyorum aklımda nova 5 wireless var ama emin değilim kulaklığın asla deri olmasını istemiyorum tamamen kumaş olsun
şuanda barracuda x kullanıyorum fakat kulaküstü başımı çok ağrıtıyor uzun süre oyun oynayamıyorum bu yüzden fiyatı 2k yı geçmeyecek mikrofonlu bir kulaklık önerebilir misiniz
razer barracuda x kullanıyorum 7.1 mi dolby acces mi kullanayım bir türlü karar veremedim ikisini birlikte kullansam olur mu bu konuda bilgili arkadaşlar anlatırsa çok iyi olur ?
kulaküstü kulaklık beni çok bunaltıyor o yüzden gecikme değeri düşük ve sesi iyi olan bir model arıyorum düzgün bir model bulamadım bilen arkadaşlar önerirse sevinirim
Hafif bir kulaklık bakıyorum ve G435 gerçekten hafif bir model eğer bu model gibi kablosuz ve hafif model yoksa almayı düşünüyorum alınır mı dostlar ses kalitesi nasıldır ?
dostlarım hiç oyuncu kulaklığı kullanmadım şuan telefonumla airpods 2. Nesil kullanıyorum oyun için kulaklık almak istiyorum ama bilgim olmadığı için kulaklıkta hangi özelliklere bakmam lazım bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Genelde Fps oyunları oynuyorum ve müzik de dinliyorum maks 3.5k bütçede ne alınabilir profesyonel oyuncu değilim tabi ki ama ses gecikmesi de düşük olmalı ve hafif olmalı bu 2 model aklımda var ama nasıldır bu modeller
https://amzn.eu/d/fZE49XX...
3 hafta önce gaming gecesinden almıştım kulaklığı ama bana kulak üstü kulaklık olmuyor arkadaşlar bunaltıyor kulakiçi almam lazım bu kulaklığı hızlıca nasıl satabilirim letgoya koydum fakat bi kişi bile yazmadı
aylardır kulaklık bakıyordum hiçbiri içime sinmedi sonunda buldum 298tl'ye aldım incelemelerine vesaire baktım gayet iyi diyorlar ben fps oyunları oynarım özellikle warzone R6 gibi oyunlar ne dersiniz h.o mu g.o mu ...
en fazla 450 lira bütçem vardı amazonda indirimde 389 liraya genel olarak oyun için aldım sizce iyi mi kulaküstü modellere baktım fakat içime sinen bi model olmadı fikirlerinizi merak ediyorum...
hangisi daha iyidir ?
https://www.trendyol.com/corsair/sari-siyah-hs60-pro-surround-7-1-harici-ses-kartli-oyuncu-kulakligi-p-53621707?boutiqueId=559106&merchantId=106664&gads=true...