Arama sonuçları: *

1. M.Barisk

Hem Oyun Hemde Müzik İçin Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selamlar, Aklımda Sennheiser Momentum 4 var şu an Mediamarkt'da 17K oyun(cs2) ve müzik için kullanmayı düşünüyorum bildiğiniz daha iyi veya daha bütçe dostu bir kulaklık varmı önerilerinizi bekliyorum -Bütçem 17K
  2. M.Barisk

Yurtdışında 100$ olan mikrofon hepsiburada'da 9000TL NZXT Capsule Kardiodid

1 hafta olmadı 2000 TL karşılığında almıştım x alışveriş sitelerinde stoklar bitmiş bu satıcıda muhtemelen fırsat bilmiş ama bence çok aşırıya kaçırmış nasıl şikayet edebiliyoruz ...
  3. M.Barisk

Yardım HP kulaklığıma destek vermeyi reddediyor ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar selamlar HyperX Cloud Core Wireless kulaklığım var ve dip ses çıkarıyor kulaklığı açtığım andan itibaren ve ses seviyesi fark etmeksizin devam ediyor biraz rahatsız etmeye başladı bende garantiye göndermek istedim kutunun içerisinden garanti belgesi çıktı ve garanti belgesinde HP nin...
  4. M.Barisk

Arkadaşlar Açıklamaya Koyduğum Kablosuz Kulakiçi Kulaklık Sizce Nasıl ?

https://www.hepsiburada.com/taotronics-soundliberty-53-pro-usb-c-sarj-kilifli-dort-mikrofonlu-ipx8-ter-su-dayanikli-tek-cift-kullanim-bluetooth-kulaklik-30-saat-muzik-siyah-pm-HB000011B9DK 200-250 TL civarı daha iyisi varmıdır
  5. M.Barisk

Deep Play Airpods İyimidir ?

Arkadaşlar Bazı Fenomenler bir tanesi Deli Mi Ne youtube kanalı gibi Başlıktaki kulaklığın piyasadaki bütün airpodslardan daha iyi bi ses sistemi olduğunu iddaa ediyor gerçekten hiç inandırıcı gelmedi bana sizin görüşleriniz nedir ?
  6. M.Barisk

Öneri 250-300 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Önerilerinizi Bekliyorum bu arada arkadaşlar gözlük kullanıyorum...
Geri