Arama sonuçları: *

1. Quepardo

Pc için kulakiçi kulaklık ve mikrofon önerisi gerekli

Dostlar başlıktaki gibi bir tavsiye lazım mikrofonu iyi bir kulak içi varsa mikrofon olmasa da olur toplam bütçe 5000 ayrılmış
  2. Quepardo

Telefon ve bilgisayar için idarelik kulaklık

Merhaba dostlar telefonda ve bilgisayarda kullanmak için şöyle bir kulaklık düşünüyorum önerir misiniz benzer fiyatlarda daha iyisi var mıdır
  3. Quepardo

Virtuoso ve f710 için ucuz ve şık kulaklık standı

Başlıktaki gibi bir ihtiyacım var max 100 tl vermeyi düşünüyorum ama çok güzel olursa arttırabilirim güzel dursun ve masaya koyduğumdaki zararları vermesin kulaklığa yeterli (yıpratma) ben aşağıdaki gibi bir şey düşündüm ama tavsiyesi olan deneyimi olan varsa bekliyorum
  4. Quepardo

Hangi Virtuoso Kulak Pedi Daha İyi?

Merhaba daha dün virtuoso almıştım ancak bu akşam 2000 tl ye incehesapta düştüğünü görünce hemen amazona iade talebi açıp incehesaptan sipariş geçtim aradaki farktan cebime kalan 200 tl ile de kumaş kulak yastığı almayı planlıyordum 1. fotoğraftaki ürün kuponla 150 tl ye denk geliyor 30 nisan...
  5. Quepardo

Corsair Virtuoso kulak yastığı tavsiyeniz var mı?

Başlıktaki gibi yeni virtuoso aldım ancak deri kulak yastıkları çok ince kaldığı için acıtıyor bir de yazın terletme sorun olacak o yüzden void elite e benzer kumaş yastık bakıyorum beyaz ve siyah arasında 60 tl var o kısmı karar vermedim henüz ancak bu tarz bir yastık almak mantıklı mı iş...
  6. Quepardo

Corsair Virtuoso Bundle mantıklı mı?

Dostlar 2209tl ye virtuoso alıp yaz için de yanına 150tlye şöyle bir ped alsam mantıklı mı başka tavsiyeniz var mı
  7. Quepardo

Virtuoso Mu Yoksa Void Elite Mi Daha F/p ?

Wireless kulaklık arayışındayım bütçem aslında maks 2000 tl olacaktı ancak gelen tavsiye üzerine virtuoso'yu araştırdım se modeli çok sevilmiş se olmayan versiyonu yurtdışında daha çok sevilmiş desem yanılmam yani ucuz olan daha iyi demişler şu an kullandığım kulaklık void elite kablolu...
  8. Quepardo

Wireless Kulaklık Tavsiyesi Bekliyorum

başlıktaki gibi şu an corsair void elite rgb usb kullanıyorum kablosuz max 2000 ama ne kadar f/p o kadar iyi bir kulaklık önerir misiniz film-müzik-oyun hepsi için kullanıyorum değiştirme sebebim 1.5 sene kullanımda ped sökülmesi kablo soyulması boya atması gibi sorunlar yaşamam
  9. Quepardo

Corsair void elite malzeme kalitesizliği

01/07/2020 tarihinde aldığım corsair void rgb elite kulaklığın kablosunda bir sürü soyulma deforme hatta kulaklığa bağlandığı yerden bakırı görecek kadar açılma var ayrıca kulaklığın boyası soyulmuş durumda ben bunu garantiye falan verebilir miyim yoksa kullanıcı hatası olarak mı geçer yardımcı...
  10. Quepardo

Void elite boya atması

Ekteki gibi bir boya atması var ben bu ürünü n11 den nepalbilişimden aldım 1 temmuz da geçtiğimiz sene yani sadece 7 ay oldu ve böyle bir boya atması var ben bunun değişimini talep edebilir miyim garanti kapsamında falan yapabileceğim bir şey var mı
Top Bottom