Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Ucuz Pc Kulaklığı Önerisi Monster Pusat Lite vs Rampage Miracle-X2 Plus

Sadece pcde sesli konuşmalarda kullanmak için bir kulaklık lazım. Bu yüzden mikrofonu ortalama ses kalitesi de kötü olmasın yeter. İkisi arasında kaldım. İkisinin de yorumları yüksek. Aslında pek bir önemi yok ancak kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
  2. C

Pc İçin Basit Kablolu Kulaklık Önerisi

Laptopta mikrofon olmadığı için sesli görüşmelerde vs kullanmak için ucuz mikrofonlu bir kulaklık arıyorum. Oyun falan oynamıyorum. sadece mikrofonu kötü olmasın idare etsin yeter. Böyle elimde kalmayacak mikrofonu ortalama bir kulaklık önerisi olan var mı ?
  3. C

Yardım Alienware AW720H Nasıldır ? (vs Corsair Hs80 Max)

Yeni Türkiye'den Corsair HS80 Max aldım 5 bin TL'ye fakat Alienware'nin AW720H kulaklığı gözüme çarptı gayet şık ve güzel duruyor. Bunu ise yurtdışından 4000 TL civarına alabiliyorum. Pil ömrü olarak hs80 max 60 saat, alienware 55 saat ömrü var. Mikrofon olarak da corsair çok büyük ihtimal daha...
  4. C

Yardım Corsair HS55 Kulaklığım Çatladı ve Kırıldı

Alalı tam 1 yıl oldu 1-2 aydır bu şekilde en sonunda da kırıldı. Bir sürü kulaklık kullandım ama hiç böylesini görmedim. Kulaklık resmen normal kullanımda çatladı ve kırıldı hem de 2 tarafı da çatlak. Yere düşürme vs. hiçbir şey olmadı. Daha önce hs50 kullandım onda bağlantı noktaları metaldi ve...
  5. C

Yardım Corsair hs80 Max vs Arctis Nova 7p

yakında yurtdışına çıkacağım ikisinden birini almak istiyorum. ikisi de aynı fiyatta şu an hangisini önerirsiniz. Mikrofon ve pil olarak hs80 max ın daha önde olduğunu biliyorum fakat genel anlamda emin olamadım. Başka önerileriniz varsa açığım
  6. C

Yardım Pc Kulaklığı Üzerindeki Ses Ayarıyla sesi Değiştirince Sağ Tarafın Sesi Azalıyor

Corsair hs55 Kulaklık kullanıyorum alalı 1 yıl anca oldu. Kulaklığın üzerindeki kendi ses ayarından artırıp azaltınca sağ tarafın sesi hışırdıyor/azalıyor. Biraz daha artırınca düzeliyor mesela, ama fulleyince sağdan daha az ses geliyor yine. birkaç kere yere düşme/takılma kaynaklı kablo...
  7. C

Yardım Buds 2 pro Alınır mı ? (3000TL)

Telefonum S24+ ve elimde jabra elite 4 var. Arkadaşım yeni aldığı buds 2 proyu iade edecekti, onun yerine aldığım fiyattan sana 3k'ya vereyim sana dedi. Daha kutusu açılmadı. Elimde elite 4 varken yapılır mı bilemedim. Fakat piyasa fiyatına göre baya ucuz kalıyor. Sizce alınır mı ? Alırsam elite...
  8. C

Jabra elite 4 vs Elite 3 Active

ses kalitesi olarak sizce hangisi iyidir ?
  9. C

Jabra Elite 3 Active vs Elite 4

ikisinde de Anca mevcut ve mikrofonları aynı. aralarında 150 tl oynuyor. Ses ve özellik bakımından Hangisini önerirsiniz. Deneyen varsa fikirlerinizi alabilir miyim ? Ayrıca capsule 3 proyu da düşünüyorum onun hakkında bilgisi olan da yazarsa sevinirim.
  10. C

Yardım Soundpeats Capsule 3 pro ve Jabra Elite 3 Active

İki kulaklık arasında kaldım. İkisinin de fiyatı aynı ve 1100 tl. geçen ay jabrayı birkaç günlüğüne kullanmıştım sesi sanki biraz boğuk veriyor gibiydi ve sahne genişliği düşüktü sanki, daha düşük seviye bir kulaklıkta ses daha iyi gibiydi ve böyle olmuyordu (hakii time pro). Fakat telefonum...
  11. C

Jabra Elite 3 Active vs Soundpeats Capsule 3 Pro

İki kulaklık arasında kaldım. fiyatları aynı hangisini önerirsiniz
  12. C

Qcy T18 vs Hakii Time Pro / Jabra elite 3

600-700 tl civarında hem müzik hem de görüşme için kulaklık bakıyorum. Hakii time pro 620 TL, Qcy T18 ise 600 tl. İki kulaklık arasında kaldım. Hakii kutusu, tasarımı, Anc gibi özellikleri hoşuma gitti ama Qcy T18'de de baya güzel özellikler var bilemedim. Hangisini önerirsiniz ? Ayrıca Jabra...
  13. C

Anker Q10i vs Razer Opus X

Merhaba, iki kulaklık arasında kaldım. Daha çok dışarıda telefonda ve sporda biraz da bilgisayarda kullanmak için istiyorum. ikisinin de fena olmadığını biliyorum. Fakat fiyat olarak Q10i son zamanlarda çok arttı ev yurtdışı fiyatı 50 dolar, Opus x ise yabancı sitelerde 100 dolar olmasına...
  14. C

Kulaklık tavsiyesi max. 500 TL (Corsair hs50pro)

Merhabalar, şu an incehesap'ta corsair hs50pro indirimde ve 450 tl. Kafama çok yattı fakat forumda ''Drop plus'' ve ''Fury'' önerileri çok fazla. Bunlara ek olarak bana neler önerebilirsiniz ? tavsiyelerinizi bekliyorum :) Şu an kullandığım kulaklık g230...
Geri