Yardım Buds 2 pro Alınır mı ? (3000TL)

CloverSitaN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Telefonum S24+ ve elimde jabra elite 4 var. Arkadaşım yeni aldığı buds 2 proyu iade edecekti, onun yerine aldığım fiyattan sana 3k'ya vereyim sana dedi. Daha kutusu açılmadı. Elimde elite 4 varken yapılır mı bilemedim. Fakat piyasa fiyatına göre baya ucuz kalıyor. Sizce alınır mı ? Alırsam elite 4'ü de uygun bir fiyattan bırakırım daha ucuza gelmiş olur. Ama yakında Buds 3 pro çıkacak deniyor yoksa ileride o mu alınır ?

Son düzenleme:
Fiyat yüzünden almak istedim açıkçası onun dışında elite 4'ten memnunum

Bayadır piyasa o kulaklık bendede var bi yıldır yaklaşık. Sendeki kulaklıktan çok çok farklı değildir heralde jabrayı denemedim ama çok öneriliyor o modeller. Bence gerek yoksa 3 ü bekle illaki buds alacaksan

Bayadır piyasa o kulaklık bendede var bi yıldır yaklaşık. Sendeki kulaklıktan çok çok farklı değildir heralde jabrayı denemedim ama çok öneriliyor o modeller. Bence gerek yoksa 3 ü bekle illaki buds alacaksan
Normalde hiç düşünmem ama fiyatı çok uygun geldi piyasada minimum 4 bin civarına satılıyor

Telefon samsung değilse alınmaz buds 2 pro daha iyi

Telefon samsung değilse alınmaz buds 2 pro daha iyi
telefonum S24+ aslında biraz da o yüzden istiyorum. elimdekini 1300 civarına satsam buds 2 proya geçmek için 1700 fazladan vermiş olacağım. o kadar paraya değer mi bilemedim

telefonum S24+ aslında biraz da o yüzden istiyorum. elimdekini 1300 civarına satsam buds 2 proya geçmek için 1700 fazladan vermiş olacağım. o kadar paraya değer mi bilemedim
Jabra 4 ü kullanmadığım için net bişey diyemem ama samsungda ekosistem olarak beğeniyorum ben. Tabletle saatle çok kolay kendinden geçiş yapması bile yeter bana onu seçmem için buds3 bekliyorum bende. İçinizde kalıcaksa deneyin olmadı yakın fiyattan onuda satarsınız heralde emin değilim piyasadan ama

Ben samsungun kulaklık olarak hiç bir ürününü almam hep pişman etti. Arkadaşınız neden iade ediyor sordunuz mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,531
Üyeler
197,707
Son üye
muratkaraca852
Geri