Arama sonuçları: *

1. W

arctis 7 alınır mı ??

Arkadaşlar 800 tl ye arctis 7 alacağım kulaklık sağlam sorub yok fakat 800 tl ye almalımıyım cloud 2 kullanıyorum şuan artık kablosuz istiyorum sanırsam o kadar kötü değil cloud 2 ile aynı ayarda ses kalitesi olarak ne yapayım sizce
  2. W

cloud alphayı cloud 2 ses kartı besler mi

dostlarım bendel cloud 2 ses kartı var cloud alpha satın aldım çoğu kişi sıkıntı çıkarmaz dedi sorun olmaz demi
  3. W

650 ₺ Kulaklık önerisi

Arkadaşlar şuana kadar arctis 5 Cloud 2 ve core Drop Plus furryx kullandım Drop Plus da sesler yapay geldi Cloud 2 de ses kartı hep arızalı oldu furryx de dip ses var arctis 5 de kafa bandı olayını sevmedim anakartımın ses yongası alc 887 kulaklık önerisi alayım ikinci eli 650 TL civarında olan...
  4. W

hs 50 pro vs arctis 5

bend eşuan arctis 5 var sizce satıp hs 50 pro alsam bi ses kalitesinde değişim yaşar mıyım yoksa hs 50 pro daha mı kötğ
  5. W

Arctis 3 ve arctis 5 farkı

Arkadaşlar 500 TL ye ikinci el kulaklık alacağım bir tane arctis 3 buldum birde 5 ikiside temiz sorunsuz fiyatları 300 ve 400 TL şu zamana kadar furyx Drop plus cloud 2 cloud core kullandım en çok cloud core memnun etti Cloud 2 de dip ses furyx de rahat değil çok çok fazla bi dipses var Drop...
  6. W

herkese selam arctis 5 vs arctis 3

selam öncelikle cloud 2 den cızırtı sorunu yüzünden soğuduğum için sattım 7.1 kullanmıyorum gereksiz bence bu yüzden arctis 3 mü alayım arctis 5 mi
  7. W

arkadaşlar cloud 2 vs fury x

beyler bayanlar sizce cloud 2 mi ikinci el sıfır fury X mi
  8. W

Drop plus vs Corsair hs50

Beyler Drop plus gerçekten kaliteli mi hs mi almaliyim 7.1 kullanmıyorum anakart b450 eski kulakligim cloud 2 dip ses sorunu var diye sattım 400 TL param var
  9. W

Yeni Arctis 3 vs eski cloud alpha

Arkadaşlar 2 aylık arctis 3 u mu almalıyım yoksa kutu fatura olmayan temiz full aksesuar cloud alphami lütfen yardımcı olun çok kararsızım cs valorant oynuyorum cs suprem valorant Dia 3 um sizce hangisi iyi olur oyunlarda asla 7.1 kullanmıyorum bu arada
Geri