Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Öneri Bu anakarta Cloud 2 mi Cloud Alpha mı?

Arkadaşım şu anakartı kullanıyor : https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_g%C4%B1gabyte-b450-x-amd-b450-ddr4-usb-3-1-atx-gaming-anakart-1212796.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclsrc=ds&gclsrc=ds Cloud 2 almayı düşünüyormuş, Cloud Alpha alsa daha mı iyi olur bilemedim ses kartından çok...
  2. ArdaM

Fury Serisi Yeni Ürünler Çıkış Tarihleri Ve Tahmini Fiyatları

Fury X Wireless (Kulaklık) : Stoklar bitti. Şubat ayında yenilenecek. Fury X (Kulaklık) : Şubat ayında ilk defa satışa çıkacak. Fury Z (Mouse) : Üretimde, Nisan ayında satışa açılacak. Fury (Klavye) : Numuneler hazırlanıyor. Fury L & Ls (Mousepad) : Rapor verildi. Fury K (Koltuk) : Ocak...
  3. ArdaM

Öneri 500 TL'ye Kadar TWS Kulaklık Önerisi

500 TL'ye kadar bir TWS kulaklık almak istiyorum, illa bütçenin tamamını kullanacağım diye bir şey yok. Tercihen uzantılı (airpods, airdots pro gibi) bir kulaklık almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum :)
  4. ArdaM

Öneri 600 TL Civarında Mikrofon Önerisi

Bir arkadaşım mikrofon alacak, sadece discord ve oyunlarda kullanıyor kayıt alma gibi bir olayı yok. Önerileriniz nelerdir, şu an Behringer C1U düşünüyor.
  5. ArdaM

Rampage R36 Drop Mantıklı Bir Fiyata İndi!

Plus modelinden daha pahalı olan kulaklık, sonunda mantıklı bir fiyata kavuştu. Mikrofonundaki ses sekmesi düzeliyor muydu hatırlamıyorum ama düzeliyorsa bu fiyata alınabilir. Ürün şu an Mediamarkt'ta 280 TL...
  6. ArdaM

Rampage'in 250 TL Bütçe İle Yeni Kulaklığı R46 Hostage!

Rampage bugün Alpha X ile Comfort'un karışımı gibi duran yeni bir kulaklık çıkardı. Alpha X'in RGB'si ve Comfort'un gövde tasarımı birleşmiş gibi duruyor. Çıkarılabilir bir mikrofonu ve kablo üzerinde ses kartı var. Çıkarılabilir kablo da beklerdim fakat maalesef sabit kablo. Güzel, Drop Plus...
  7. ArdaM

Gamepower'ın Yeni Kulaklığı Ranger!

Biraz geç kalmışım, belki başkası konusunu açmıştır ama Gamepower, Ranger adında yeni bir kulaklık çıkarmış ve en iyi kulaklıkları olduğunu söylüyor. Kizaru'yu andırsa da daha kaliteli ve deneysel bir tasarım görüyoruz, özellikle kafa bandı kısmı çok garip. 53 mm neodimyum sürücüleri ve 112...
  8. ArdaM

Rampage'in Yeni (Galiba) 200 TL Kulaklığı

https://www.desteksegment.com/urun/rampage-rm-k50-select-siyah-usb-7-1-rgb-ledli-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik Kulaklığı bugün ilk kez gördüm ve rm-k50 koduyla satılıyor. Sanırım yeni ve rm-k60 drop plus'a ucuz fiyatlı bir alternatif olarak çıkarılmış. Fiyatı şu an Hepsiburada'da 197 TL...
  9. ArdaM

Drop Plus Yeniden Stoklarda 399 TL

Arkadaşlar N11 üzerinde Drop Plus stokları yenilendi ve fiyatı 399 TL. Almak isteyen arkadaşlar bir an önce alsın çünkü bence fiyatı 450'ye kadar çıkabilir.
  10. ArdaM

Drop plus stokları geliyor gibi :D

Rampage türkiye Instagram sayfası içinde drop plus da bulunan bir çekiliş başlattı. Bu drop plus'ın stoklarının geldiği anlamına gelir muhtemelen yakın zamanda satışa yeniden sunulur.
  11. ArdaM

Rampage Drop Plus Stokları

Merhaba, Drop Plus almak için stok yenilenmesini bekleyen arkadaşlar daha bekleyecek gibi duruyor. N11'den ürünü aldığım biotech satıcısı temmuz sonunda stok yenileneceğini söyledi. Muhtemelen diğer satıcılara da o zamanda gelir. Bekleyemeyecekler hs35, arctis 1 veya kizaru modellerine...
  12. ArdaM

Rampage Drop Plus

Kulaklığı az sonra alacağım n11'den 357 TL fiyata. Son kez gözden geçiriyorum sizce kötü yanı var mı, 350 liraya daha iyisi bulunur mu? Bozulmadığı sürece muhtemelen en az 3 yıl kadar kullanacağım bu yüzden önemli.
  13. ArdaM

Rampage Drop Nasıldır, Daha İyisi Var Mı?

Kulaklık için maksimum bütçem 300, hatta 300 bile biraz zorluyor. Şu an rampage drop düşünüyorum. Sizce bu kulaklık nasıl, ayrıca 300 lira ve altına bundan daha iyisi var mıdır?
Top Bottom