Arama sonuçları: *

1. MoOsFoOsy

Havit Gamenote H2039bg ve N11 satıcı Rezilliği

17/01/2025 tarihinde N11 sitesinden 1500 TL fiyata Havit Gamenote H2039bg kablosuz Gaming kulaklığını satın aldım ve 1 saat önce elime geçti direkt test etmeye başladım çünkü bu kulaklık için şüphelerim vardı ve YouTube'da yancı kanallar dışında inceleyen yoktu kulaklık kutusunun üstünde...
  2. MoOsFoOsy

1100 TL mikrofonu Kaliteli Gaming Kulaklık

Arkadaşımla Gaming kulaklık alıcaz 2 adet ikimizin bütçesi 1100 tl ve mikrofonu güzel olsun istiyoruz önerilere açığız
  3. MoOsFoOsy

Mikrofonu kaliteli olan Gaming Kulaklık tavsiyesi

Ben arada sırada anı biriktirmek adına oyun videosu çeken yayın yapan birisiyim ve mikrofon kalitemin iyi olmasını istiyorum şuan kullandığım kulaklık James Donkey 711 kulaklık güzel ama mikrofonu beğenemiyorum bütçe için bir şey diyemiyorum ama 1250 TL'ye kadar okeyim belki birazdaha çıkarım...
  4. MoOsFoOsy

Hyperx cloud stinger core 699 tl alnırmı ?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-stinger-core-headset-for-pc-gaming-kulak-%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-siyah-1213365.html?gclid=Cj0KCQiAorKfBhC0ARIsAHDzsluiUY57RDUgdaW356C4-72BHWn4-O2zy5Akuqal2QA_Gg_f73YM-hIaAhwNEALw_wcB&gclsrc=aw.ds# şimdi ben 7.1 ve mikrofon kalitesi...
Geri