Arama sonuçları: *

1. T

Razer Kraken V2 TE vs Razer Kraken TE

Arkadaşlar artık lütfen bu sorum haricinde şeyler yazarak soruyu cevaplamayınız. Bu ikisi arasındaki farklar nelerdir? Hangisi daha iyidir? Anakarttaki ses yongam iyi değil (B450M-K). https://www.itopya.com/razer-kraken-71-v2-yesil-tournament-edition-gaming-kulaklik/...
  2. T

Cloud 2 denginde ses kartlı kulaklık tavsiyesi

Cloud 2 denginde ses kartlı kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum. Razer TE nasıldır? BlackShark V2 (ses kartlı olan modeli) nasıldır? Önerilerinizi bekliyorum. Bugün sipariş vereceğim arkadaşlar, lütfen yardımcı olunuz.
  3. T

Razer Kulaklıkları Hakkında

Arkadaşlar Cloud 2 kulaklığım bozuldu. Yerine kaliteli bir kulaklık almak istiyorum. Bazı kaliteli kulaklıklardan tam verim alabilmek için anakarttaki ses kartının iyi olması gerekiyormuş. Benimki iyi değil Anakartım B450M-K. Razer kulaklıklarını düşünüyorum ama Razer Kraken Tournament Edition...
  4. T

1000TL'ye oyun kulaklığı önerisi

1000TL'ye FPS rekabetçi oyun için kulaklık ariyorum. HyperX Cloud 2 asla olmaz. Kullanıyordum ve yarı yolda bıraktı beni 20 günde, benim olmayan sebepten garanti dışı kaldı diye. Tüketici Hakem Heyetine gideceğim. HyperX destek yardımcı olamadı şu anlık pek. Sizce Razer Kraken Tournament 7.1...
  5. T

Cloud II mikrofonu vs. BM800

HyperX Cloud 2'nin kendisinin mikforonu mu daha kaliteli ses verir yoksa BM800 mü? Ama bu linkteki BM800 https://www.yonkamuzikmarket.com/bm800-kondanser-studyo-mikrofon-shock-mount aynı modelin bir sürü farklı fiyatı varda, farkını anlayamadım. Not: Discord'dan oyunlarda iletişim için sadece.
  6. T

HyperX Cloud II mikrofonunu nereden bulabilirim?

HyperX Cloud 2 mikrofonumda sorun oluştu. Yedek parça olarak sadece almak istiyorum. Bu sitede çok pahalı Hyperx Cloud II Mikrofon « Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları Daha uyguna alabileceğim bir yer yok mu?
  7. T

Discord için mikrofon tavsiyesi

HyperX Cloud 2 kulaklığı kullanıyordum. Mikrofonunda sorun oldu, Discord için mikrofon önerisi bakiyorum. Ses temiz gitsin yeterli. Yayın falan asla yapmayacağım. Gidip pahalı aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum ama HyperX kulaklığının mikrofonu kalitesinde olursa iyi olur. Önerilerini...
  8. T

Müzik ve Film için kulak içi kulaklık mı kulak üstü kulaklık mı?

Dışarıda kullanmayacağım. Kablolu olacak. 1000TL'ye kadar kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum. Oyun oynanmayacak asla. Laptopda film ve müzik dinlemek için. Sizce kulak içi mi kulak üstü ped mi? Kulaklık tavsiyelerinizide bekliyorum.
  9. T

Film, müzik için Kulaklık tavsiyesi

Bütçem maksimum 1000TL. Laptopa takıp kullanacağım. Kulak içi mi almalıyım kulak üstü mü? HyperX Cloud 2 aliyorum. Daha iyi müzik ve film ses kalitesi için HyperX kulaklığımı satacağım. Oyun oynamıyorum artık. Sadece müzik ve film için kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum. Laptop ASUS K55UB...
  10. T

Film için kulaklık tavsiyesi

Bilgisayarda film için kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem maksimum 1000TL. Film atmosferini hissettiren bir kulaklık ariyorum. Oyun için HyperX Cloud 2 kullanıyordum ama bu fiyatlarda bundan daha iyi film için kulaklık varsa bunu satıp, para ekleyip onu alacağım, bilgisayarda oyun...
  11. T

Kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor.

20 gün önce HyperX Cloud 2 almıştım. Bugün birden discorddan ses gitmez oldu. Önceden birkaç kere olmuştu, ses kartından jakı çıkarıp taktığımda düzelmişti. Bugün ise Kasadan taktım çıkarttım, Kulaklıktan mikrofonu taktım çıkarttım hepsini yaptım. Bugün hiç düzelmedi. Daha yeni bir kulaklık...
  12. T

Bu iki kulaklığın farkı nedir? Cloud 2 vs Cloud 2 GM

UNLOST indirim kodu ile alınan HyperX Cloud 2 ile Cloud 2 GM farkı nedir? https://www.teknosa.com/hyperx-cloud-ii-oyuncu-kulakligi-p-125085043 https://www.teknosa.com/hyperx-cloud-ii-oyuncu-kulakligi-p-125085042 Farkı sadece rengi mi? Anlayanlar yorum yapsın lütfen.
  13. T

Öneri 1000TL'ye Kulaklık Tavsiyesi

Asıl amaç FPS rekabetçi oyunda kaliteli ses kasmak ve rakibin yerini belirlemek için. Ses kalitesi temiz ve net olsun. Mikrofonu çok iyi olmayabilir. Yayın yapmıyorum. Discord'da iyi olması yeterli. Ayriyeten film performansı iyi olursa sevinirim. Müzik dinlemeyeceğim bu kulaklıkla. Kablolu...
Geri