Arama sonuçları: *

1. stizzy

Ekleme! Max 150€ Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Merhaba dostlar, şu an kullanmakta olduğum Redragon Lamira H320 1.5 yılın sonunda illallah ettirmiş bulunmakta. Bu bahar aylarında Almanya'dan amcam gelebilir ve ona kaliteli bir şey aldırmak istiyorum. Benim için en önemli kısmı mikrofonu, ikinci önemli kısım ses yalıtımı ve üçüncü olarak ise...
  2. stizzy

Amazon Sahte Ürün Mü Gönderdi

Merhaba dostlar, geçen gün amazondan haylou gt1 aldım ve satıcı ürünün içine ne garanti belgesi koymuş ne başka bir şey sadece kullanım klavuzu, pedler ve şarj kablosu çıktı. Ürünü sorgulamaya çalışırken kutunun arkasındaki kodu yazdım böyle bir ürün yoktur dedi. Sonra işkillendim acaba sahte mi...
  3. stizzy

Haylou Model Sorgulama

Dostlar 2 gün önce amazondan 155 TL'ye haylou gt 1 modelini aldım ve şimdi elime geçti, ama bunun orijinal olup olmadığını bilmiyorum, siteden baktım güvenlik barkodunun altında 16 haneli bir kod varmış yazdım ama böyle bir kulaklık yoktur yazıyor, altında ise her kulaklık orijinaldir ama bizden...
  4. stizzy

Gaming Kulak İçi Kulaklık

Dostlar şuan kullandığım kulaküstü kulaklıpın kabloları beni delirtti o yüzden böyle hem hafif hemde kabloları delirtmeyecek bir şey istiyorum. Birde Jbl t100 oyun için kullanılır mı?
  5. stizzy

Wireless Gaming Kulaklık Önerisi

merhaba dostlar bu yıl içerisinde almanyadan amcam gelecek ve ilk defa ondan bir şey istemeye karar verdim, şuan kllandığım kulaklık illallah ettirdiği için kulaklığı değiştirme kararı aldım, onuda çok zorlamamak adına iyi birşeyler önerirseniz iyi olur (250€'u geçmezse iyi olur) aklımda: Rog...
Top Bottom