Arama sonuçları: *

1. A

Arctis Nova 5 vs Barracuda X

Bu kulaklıklara bakıyordum ve istediğim özellikleri karşılıyordu. İkisi de gaming gecesinde indirimde şu an. Hangisi daha mantıklı? Barracuda X hem ucuz, hem sistemimle uyumlu siyah olur diye gönlüm ondan yana ama sormak istedim buraya da. Aradığım özellikler; -Şarjının uzun gitmesi -Kumaş...
  2. A

Oyuncu kablosuz kulaklık önerisi

Hikayeli oyunlar ve müzik için kablosuz kulaklık arıyorum. Mikrofon ile işim yok. Çıkarılabilir olması daha iyi olur benim açımdan. Online oyun oynamadığım için çok detaylı, özellikli bir şey aramıyorum bu yüzden. Ses kasma gibi bir derdim olmayacak. Yine de hikayeli oyunlarda zevk versin...
  3. A

Kulaklık ses seviyesi ile oynayınca sesin gitmesi?

CH321 kulaklığım var. Ses düğmesi ile oynarken sanki bir boşluk var gibi açıp-kısarken sesi bazen sol kulaklıktan ses gidiyor. Garantisinin bitmesine az kaldı. Garantiye göndermeli miyim? Bir sorun mu bu?
  4. A

Rampage Crack RM-H11 alınır mı?

Mouse, klavye kablosuza geçirdim, kulaklık kaldı kablolardan kurtulmak için. Profesyonel oyuncu değilim. İşten gelir PC'de takılırım. O yüzden çok uçuk kaçık şey aramıyorum. Normal de Rampage markasına bakmam ama daha ucuz bir şey bulamadım. Mikrofon kullanmıyorum. Nadir arkadaşlarla...
  5. A

150-200 TL Bandında Kulaklık Önerisi

Anakartımın jak girişleri bozuldu bir türlü ses alamıyorum. Ses kartı aldım kullanıyorum ama imkan varsa USB'li bir kulaklık önerisi istiyorum.
Top Bottom