Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Hyperx cloud 3 wireles geldi ayarları neler?

Bugün az önce cloud 3 geldi. Taktım direk bağladım ama hiç bir uygulama yapmadım veya güncelleme yapmam gereken bir şey var mı?
  2. I

Yardım Hyperx cloud serisi uzun süre kullanan yardım acil

Cloud 3 kırmızı alıcam kablosuz. Kırmızı metal yerinde soyulma oluyor mu ? Oluyorsa siyah alıcam olmuyorsa kırmızı alacam
  3. I

Yardım Cloud 3 wiresles mi blackshark v2 pro 2023

Bu iki kulaklıktan birisni alıcam. Genel olarak şu son sıralar tft oynayıp yandan da yayıncıları veya film izliyorum. Ama ara arada oturup try hard fps oynuyorum. Hangisini almalıyım. Fiyat farkı 2 kat oynuyor arasında ?
  4. I

Yardım BLACKSHARK V2 PRO İLE AYNI KULAKLIĞIN 2023 Ü ARASINDA NE FARKLAR VAR?

wireles kulaklık arıyorum. rahatlık konfor önemli ve fps oyunlarında gecikmesiz ve ses kasmasıda önemli. bu kulaklık düşündüm gibi başka kulaklık bulamazsam bunu alabilirim. yardımcı olursanız sevinirim
  5. I

Yardım VALORANT SESİM GİTMİYOR

beyler normal windowsta denedim sesim gidiyor ama valoda gitmiyor ayarlarına baktım normal neyden olabilir. windowsta sesleniyorum sesimi algılıyor ama valoda gitmiyor.
  6. I

Yardım cloud 2 wireles alıcam iade konusunda yardım

cloud2 3200 e düşüyor ara ara aldığımda dip ses sorunu olduğunda iade edebiliyor muyum? kulaklıklarda iadede paket açılınca keyfi iade olmuyormuş normalde hijen ürünü olduğu için dip ses olduğunda iade edilebilir mi yoksa sıkıntı çıkarırlar mı
  7. I

Yardım hyperx cloud 2 wireless alıcam iadede bir sorun olur mu?

beyler cloud2 wireles 3 kya düştü şuan ama bazılarında dip ses v.b problemler olabiliyormuş. kulaklıklarda iade olmuyor deniyordu. bir sorun dipses gibi söylenen sorunlardan birisi çıkarsa iade oluyor mu olmuyor mu?
  8. I

Yardım Kulaklığı garanti içi mail atıyorum yardım lütfen

Corsair hs 50 pro kullanıyordum ama 2 kulaklığında padlerinin derisi bıraktı çıktı yani garantisi bitmedi 1 yıl 4 ay oldu. Corsair desteğe mail atıyorum. Site yabancı olduğu için ingilizce mi anlatmam gerekiyor sorunumu?
  9. I

Telefon icin bluetooth kulaklik önerisi olan var mi?

Telefon icin bluetooth kulaklik ariyorum. Normalde 600 tl civarina ariyorum ama 800 1000 bile olabilir az indirim bekleyip alabilirim. Ama mikrofonu sesi kaliteli olsun bide gurultu engellemesi olursa iyi olur
  10. I

telefon için bluetooth kulak içi kulaklık önerisi olan var mı?

iphone 13 için kullanıcam. silikonsuz arıyorum. ucunda silikon olmasın. fiyatı ortalama 500 600 düşünüyorum ama fazlada olabilir indirim beklerim
  11. I

İphone 13 icin bluetooth kulaklik ariyorum

Ortalama 500 600 olabilir veya daha yuksek olup indirim bekleyebilirim. Silikonsuz ariyorum. Silikonlar cikiyor kayboluyor v.s o yuzden
  12. I

Bu 2 bluetooth kulakliktan hangisi ?

https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-soundpeats-air3-qualcomm-qcc3040-ve-aptx-adaptive-4-mic-ve-cvc-8-0-gurultu-azaltma-truewireless-yansima-teknolojisi-kulak-ici-algilama-oyun-modu-kullanan-kablosuz-kulak-ici-bluetooth-v5-2-kulaklik-fiyati,1449939731.html Bu baya bi indiirme girmis...
  13. I

iphone için bluetooth kulaklık önerisi

arkadaşlar F/P olup film müzik dinleyebileceğim nadirde olsa telefonla konuşabileceğim bi kulaklık arıyorum. bluetooth ve kulakiçi düşünüyorum. varmı bilgidiğiniz güzel sesi iyi veren ve uzun süreli gidecek bi kulaklık. iphonede kullanıcam ona göre öneri yaparsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden
  14. I

Iphone 13 icin f/p bluetooth kulaklik önerisi

Iphone 13 kullaniyorum ve bluetooth kulaklik alicam. Muzik film filan izlerim genelde bazen telefon gorusmesi yapabilecegim bir kulaklij ariyorum. Airpodsa o kadar para vermeye gerek olmadigini dusunuyorum. Butce den daha uygun olursa daha iyi olur
  15. I

Iphone 13 icin bluetooth kulak içi kulaklik önerisi

Butcemin altindada ne kadar uygun olursa iyi olur. Kulak içi olarak dusunuyorum
  16. I

Corsair hs 50 pro kulaklık padi nasıl bulabilirim ?

hs 60 pro kullanıyorum kulaklıktan memnunum alalı 1 yıla yakın oluyor kulaklık padinin derisi kendini bıraktı. garanti geçerli olur mu bilmiyorum ama tr de hs 60 pro nun kulaklık padi yok sanırım varsa yardımdı olabilir misiniz ? 1646642188 hs 50 pro yanlış yazmışım gerçi hepsi aynı
  17. I

Corsair hs 60 pro kulaklik padi cikti garanti gecermi

Yaklasik 1 yil oldu kullanali ve kulaklik padi cikti derisi filan cikti. Herhangi bir yipranma falan yok ama derisinin yapistiricisi birakti sanirim garanti gecerli olur mu ? Yeni kulaklik almayida dusunuyorum da bakalim. Bu kulakligin padi de yok tr de aliexpreste var sadece
  18. I

Yardım Hs50 pro pc taktim ses gelmiyor ama telefonda geliyor

Hs50 yeni aldim ve pc taktim calismadi bi kac ayar denedim gene olmadi 2 farkli girise taktim yine olmadi nasil cozucem
  19. I

Corsair ha50 pro mavi 399 TL'ye dustu alinir mi ?

Cosair hs50 pro mavi 399 TL'ye dustu alinir mi
  20. I

Corsair HS50 PRO bas agrisi yapiyor mu ?

Corsair hs 50 pro almayi dusunuyorumda bas agrisi yapiyor mu veya baska oneri var mi kulaklik onerisi Hs50 pro fiyati 450 suan indirimde
Geri