Yardım VALORANT SESİM GİTMİYOR

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
869
beyler normal windowsta denedim sesim gidiyor ama valoda gitmiyor ayarlarına baktım normal neyden olabilir. windowsta sesleniyorum sesimi algılıyor ama valoda gitmiyor.

beyler normal windowsta denedim sesim gidiyor ama valoda gitmiyor ayarlarına baktım normal neyden olabilir. windowsta sesleniyorum sesimi algılıyor ama valoda gitmiyor.
benim arkadaşlarda da var sorun hesapla alakalı başka hesaba geçince düzeliyor ama çözüm bulamadık istersen ticket atmayı dene

benim arkadaşlarda da var sorun hesapla alakalı başka hesaba geçince düzeliyor ama çözüm bulamadık istersen ticket atmayı dene
saçmalık valla muhtemelen yeni güncelleme geldi ya ondan sonra oldu öncesinde bir şey yoktu bayadır girmedim. şimdi girdim ses yok saçmalık ya

saçmalık valla muhtemelen yeni güncelleme geldi ya ondan sonra oldu öncesinde bir şey yoktu bayadır girmedim. şimdi girdim ses yok saçmalık ya
Sesli sohbet kısmının resmini ekler misin

ses eşiğini bi bak ben bi kere ses eşiğini terse açmışım ondan gitmiyordu

mikrofon ayarlarından giriş cihazını default system device olaraksa mikrofonunu seç. Ve orada mikrofon ses düzeyi diye bir kaydırma çubuğu var. Onu en başa çekip tekrardan sona getir. Orada 3 tane çizgi olması lazım, hepsini girdiğinde öyle yap.

mikrofon ayarlarından giriş cihazını default system device olaraksa mikrofonunu seç. Ve orada mikrofon ses düzeyi diye bir kaydırma çubuğu var. Onu en başa çekip tekrardan sona getir. Orada 3 tane çizgi olması lazım, hepsini girdiğinde öyle yap.
yaptım oyuna girip deneyim bakalım. dereceli girmeden deneme yeri yok sanırım

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.9 MB · Hit: 173
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok denedim lobiye girip olmadı bozdum oyunu
çıkış aygıtlarıyla biraz oynar mısınız? oraya bastıktan sonra fotoğraf atabilir misiniz?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.4 MB · Hit: 79
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri döngü testi var ya orda onu açınca konuştuğumu duymam mı gerekiyor duymamam mı?
pardon çıkış değil giriş. Ayrıca ses döngü testi yapınca sesinizi duymanız gerekiyor.

Geri