benim arkadaşlarda da var sorun hesapla alakalı başka hesaba geçince düzeliyor ama çözüm bulamadık istersen ticket atmayı denebeyler normal windowsta denedim sesim gidiyor ama valoda gitmiyor ayarlarına baktım normal neyden olabilir. windowsta sesleniyorum sesimi algılıyor ama valoda gitmiyor.
saçmalık valla muhtemelen yeni güncelleme geldi ya ondan sonra oldu öncesinde bir şey yoktu bayadır girmedim. şimdi girdim ses yok saçmalık yabenim arkadaşlarda da var sorun hesapla alakalı başka hesaba geçince düzeliyor ama çözüm bulamadık istersen ticket atmayı dene
Sesli sohbet kısmının resmini ekler misinsaçmalık valla muhtemelen yeni güncelleme geldi ya ondan sonra oldu öncesinde bir şey yoktu bayadır girmedim. şimdi girdim ses yok saçmalık ya
benim arklarda 2 3 aydır var dc den konuşuyoz artıksaçmalık valla muhtemelen yeni güncelleme geldi ya ondan sonra oldu öncesinde bir şey yoktu bayadır girmedim. şimdi girdim ses yok saçmalık ya
mikrofon ayarlarından giriş cihazını default system device olaraksa mikrofonunu seç. Ve orada mikrofon ses düzeyi diye bir kaydırma çubuğu var. Onu en başa çekip tekrardan sona getir. Orada 3 tane çizgi olması lazım, hepsini girdiğinde öyle yap.beyler normal windowsta denedim sesim gidiyor ama valoda gitmiyor ayarlarına baktım normal neyden olabilir. windowsta sesleniyorum sesimi algılıyor ama valoda gitmiyor.
yaptım oyuna girip deneyim bakalım. dereceli girmeden deneme yeri yok sanırımmikrofon ayarlarından giriş cihazını default system device olaraksa mikrofonunu seç. Ve orada mikrofon ses düzeyi diye bir kaydırma çubuğu var. Onu en başa çekip tekrardan sona getir. Orada 3 tane çizgi olması lazım, hepsini girdiğinde öyle yap.
benim de öyle oluyor. Her oyuna girdiğimde yapıyorum düzeliyor.yaptım oyuna girip deneyim bakalım. dereceli girmeden deneme yeri yok sanırım
Sesli sohbet kısmının resmini ekler misin
Yok denedim lobiye girip olmadı bozdum oyunubenim de öyle oluyor. Her oyuna girdiğimde yapıyorum düzeliyor.
çıkış aygıtlarıyla biraz oynar mısınız? oraya bastıktan sonra fotoğraf atabilir misiniz?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok denedim lobiye girip olmadı bozdum oyunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok denedim lobiye girip olmadı bozdum oyunu
Geri döngü testi var ya orda onu açınca konuştuğumu duymam mı gerekiyor duymamam mı?çıkış aygıtlarıyla biraz oynar mısınız? oraya bastıktan sonra fotoğraf atabilir misiniz?
pardon çıkış değil giriş. Ayrıca ses döngü testi yapınca sesinizi duymanız gerekiyor.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geri döngü testi var ya orda onu açınca konuştuğumu duymam mı gerekiyor duymamam mı?