Arama sonuçları: *

1. ensbhdr55

Çözüldü✓ Airpods pro 2.nesil ve İphone telefon kullanan arkadaşlar

Merhaba iyi forumlar, 14 pro max ile beraber Airpods pro 2.nesil kullanıyorum arkadaşlar Amazon.com.tr den aldım. Sürekli bağlı gözüküyor telefonda kullanmasam bile. Bluetooth açık olduğu her an orada gözüküyor. Kullanmak için kulaüıma taktığımda ise sanki kutu ve kulaklıklar ayrı birer...
  2. ensbhdr55

Yardım Airpods Pro 2.nesil vs ?

Selamun aleyküm, Airpods Pro 1.nesil var elimde onu hanıma vereceğim. Airpods pro 2.nesil alacağım ama altta bir çok özellik sıralayacağım. 1-) Kulakta uzun süre durduğunda ağrı yapmayan 2-) Kulaktan düşmeyen 3-) Sesi en azından airpods prodan yüksek olan 4-) Bass ve tizleri dengeli olan 5-)...
  3. ensbhdr55

Öneri 1000 TL'ye kadar Film ve müzik için kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba iyi forumlar arkadaşlar Başlıkta da olduğu gibi 1000 TL’ye kadar kulak üstü, film ve dizi için kulaklık önerisi istiyorum sizlerden. iPhone 13 veya android cihazdada kullanmak üzere. Çok rahat olduğunu düşündüğünüz kulak içi kulaklıklarda olabilir. Film, dizi ve müzik için istiyorum...
  4. ensbhdr55

Blackshark V2 satın aldığımızda THX spatial audio Key alamıyor muyuz arkadaşlar?

Merhabalar soru başlıkta teşekkürler şimdiden. @Flamesa
  5. ensbhdr55

itopyada 699 TL Razer BlackShark V2

https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-usb-enhancer-gaming-kulaklik/?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_qGGATaf.OgtD9p6HBpkxBx37oN7IOZsK_NzRDAMDzdU-1629317304-0-gqNtZGzNAhCjcnBszQll alacaklara hayırlı olsun.
  6. ensbhdr55

Kulaklık önerisi içeride 3 tane kulaklık var / sizin önerileriniz lazım :)

Bütçeye takılmadan maks 700 iyi olursa 800 tl ile ne alabiliriz gençler ? THX veya dolby vision olabilir. Hem csgo valorant hemde film izlerim ben. Ve müzik dinliyorum. Fury x kullanıyorum aynı zamanda ona gerek yok...
  7. ensbhdr55

Öneri Rampage FURY X mobile özel 599 TL

Alacaklara hayırlı olsun
  8. ensbhdr55

Öneri Hangi Kulaklığı Almalıyım?

6 adet kulaklık içinden önerdiğiniz hangisidir arkadaşlar. Yüksek ses seviyorum bass seviyorum , rekabetçi oyunlarda kulağı olan sesi alır zaten bu kulaklıkarın hepsiyle o sesi kasabilirim. O yüzden bunlardan kullanan sesi yüksek mi mikrofon kalitesi nasıl vs bilgi verebilecek varsa şimdiden...
  9. ensbhdr55

Yardım Logitech G pro X konu adı değişti , ses sorunu deneyimlerim...

Sesi bana az gibi geldi arkadaşlar kullanan arkadaşlara sesleniyorum... Varmı sıkıntı yaşayan sesi az olan çözebilen çözen , medusa vardı bende , medusa ile arasında dağlar kadar ses yüksekliği konusunda fark var nedir ne değildir bakar mısınız gençler ve kendini genç hissedenler ...
  10. ensbhdr55

Öneri DÜZELTME Logitech g pro xL almak isteyene İADE ETTİM AÇIKLAMAYA BAKABİLİRSİNİZ

https://www.hepsiburada.com/logitech-g-pro-x-71-surround-ses-oyuncu-kulakligi-p-HBV00000PSRVF?magaza=Hepsiburada Bende hyper x cloud alpha s ile ikisi arasında kalmıştım almsk isteyen olursa bilginize GERİ İADE ETTİM...
  11. ensbhdr55

Öneri Sadece kullananlar ,Cloud alpha S ve Logitech G pro x , yada FURY X yeter

Logitech G pro X , ve Cloud alpha S arasında Kaldım şimdi de .. fury x e o kadar para versem mi diyodum , bütçeyi arttırdım , yabancı videoları izledim cloud alpha s tercihleri , türk video az karşılaştırma ama onlarda ses kasma açısından kalite ergonomiklik açısından alpha s diyorlar. Bu iki...
  12. ensbhdr55

500 -550 TL kulaklık önerileriniz kullandıklarınız. deneyimleriniz ?

selamun aleyküm iyi forumlar .. 500 TL'ye kadar maks 600 e kadar kulaklık önerilerinizi bekliyorum Kullanıdığınız ve deneyimledikleriniz bunların diğer deneyimlediklerinizden farklı olan özellikleri vs tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum sağlıklı günler
Geri