Arama sonuçları: *

1. Berat123

Yardım Rampage Drop Plus Mikrofon çalışmıyor

USB ile taktım olmuyor sebebi nedir bundan önceki kulaklıpğımda da mikrofon çalışmıyordu Bu pc de O jak lıydı bozulmuştur dedim bujnu aldım USB ile taktım çalışmadı lütfen yardım edin,herhangi bir yazılımla alakalı olabilir diye düşünüyorum ama bulamadım bi türlü lütfen bakın
  2. Berat123

Rampage Drop Plus ses alamıyorum(çözüldü)

Kulaklığı aldım,USB girişiyle bilgisayara taktım,sonra ses gelmedi driver kurup Yeniden başlattım bilgisayarı Bütün girişlere denedim ama yine de bana ses gelmiyor.Nasıl çözebilirim,Windows algılıyor galiba ama ses alamıyorum.Acil gerekli
  3. Berat123

400 TL ye alınabilecek en iyi kulaklık

400 TL bütçeye alınabilecek,mikrofon kalitesi iyi olan,güzel ses veren ve rahat bir kulaklık önerirseniz sevinirim.
  4. Berat123

200-300 tl arasına alınabilecek en iyi kulaklık.

Önerilerinizi bekliyorum.
  5. Berat123

Razer Nari Essential alınır mı?

https://www.razer.com/gaming-headsets/razer-nari-essential/RZ04-02690100-R3M1 Birde bu linkteki Razer sitesinden alabilirmiyiz direk.
  6. Berat123

Corsair HS50 Pro yu kaça satabilirim !!!

Haziranın ortasında aldım,Yani 5-6 ay oldu bu kulaklığı alalı,Garantisini saçma bir şekilde bozdum maalesef.Jakı hafif yamuk ama sıkıntı çıkarmıyor hem mik hem kulaklık,kaça satılır sizce.
  7. Berat123

Kulaklığımın mikrofonunun sadece benim bilgisayarda çalışmaması.

HS50 pro kulaklığım var,Bundan önce çok konu açtım biliyorum ama bu sefer daha başka sanki,Garantiye gönderdim ben bu kulaklığı ve garanti iptal oldu,Sıkıntı yok dediler,Sonra evdeki başka bi laptopta denedim,Orada mikrofon ses verdi ama benim bilgisayarda çalışmıyor sizce neden olabilir,Ben bi...
  8. Berat123

Kulaklığımı nasıl garantiye gönderebilirim

Anlamadığım bir şekilde kafayı yedi iyice,Mikrofonu en azından.Neyse ben bunu nasıl garantiye göndereceğim.
  9. Berat123

Anakartım bozulmuş olabilirmi

Bugün baya kafayı yedim,Mikrofon bi adam akıllı çalışmadı,başka bi bilgisayarda çalıştı ama Ana bilgisayarımda çalışmıyor,acaba bozuldumu anakart öyle bişeymi öne de arkayada takınca fark etmiyor.Sonunda realteki sildim geri yükleyemedimde /: Kafayı yiyeceğim
  10. Berat123

Bu Mikrofon neden az ses veriyor

HS50 Pro kulaklığım var ve bugün özellikle Mikrofon kafayı yedi baya.Sesler cızırtılı,Az veriyor,neden oluyor olabilir.
  11. Berat123

Mikrofonumun ses ayarlarını nereden yapabilirim

Zoomda çok kısık geliyor düzeltemedim bi
  12. Berat123

HS50 PRO Kulaklık ve Mikrofon incelemem

Hepinize merhaba,öncelikle çok uzun kullanmadım,2-3 ay oldu daha.Kulaklığın artıları ve eksilerini anlatmaya çalışacağım.Öncelikle Oyun kalitesine değinelim kulaklığın.Ben gayet yeterli buldum yani,Sanal 7.1 kulaklıktansa bunu kat kat tercih ederim.Ses kasarsın,sıkıntı çıkartmıyor,Aldığımda...
  13. Berat123

Mikrofon neden gıcırdar

Geldiğinden beri gıcırdıyor.Sesi iletme de sıkıntı yok ama o gıcırdama sesi sinir bozucu,neden olabilir acaba.
  14. Berat123

Discordda mikrofonumu sessize aldığımda cızırtı geliyor.

HS50 pro kulaklığım.Kulaklığın kendi tuşundan sessize alınca discordda cızırtı gibi bi ses geliyor neden. 1596887747 Şu soruya lütfen bakarmısınız. 1596887933 Bakın şu soruya lütfen
  15. Berat123

Önerebileceğiniz kulaklık

Maksimum 500 tl bütçem var,linkli atarsanız sevinirim.
  16. Berat123

Bu kulaklık alınır mı?

https://www.incehesap.com/razer-kraken-tournament-edition-rz04-02051000-r3m1-gaming-kulaklik-fiyati-44352/ 500 tl bandında alınır mı?
  17. Berat123

James Donkey 712 vs Steelseries Arctis1

James Donkey 712de 7.1 ses teknolojisi var,ama arctis 1de yok.İkisinin fiyatı birbirine yakın,sizce hangisini almalıyım?Önerebileceğiniz kulaklıkları bekliyorum.
  18. Berat123

Corsair Void Pro Rgb alınır mı?

Kulaklık almayı planlıyorum,Corsair Void Pro Rgb olurmu,ayrıca kulaklık önerilerinizi verirseniz sevinirim. :)
  19. Berat123

Steelseries arctis 1 alınır mı?

Beyler kulaklık olarak Steelseires Arctis 1 almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Arctis 1de 7.1 yok. Sizce almalımıyım.
  20. Berat123

Yardım Sanal 7.1 vs fiziksel 7.1

Arkadaşlar benim anlamadığım bir konu var. Sanal 7.1 ile Gerçek 7.1 arasındaki fark ne? Ayrıca kulaklık önerilerinizi alabilirmiyim. Aklımda Steelseries Arctis 1 var ama ondada 7.1 yok.
Top Bottom