Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

300-400TL Arası Bluetooth Kulaklık Önerisi

Dostlar aşırı fazla müzik dinlerim. Bassları doygun olsun mikrofon zerre umrumda değil. 2 tane alacağım için maks bütçe 350-400 daha çıkamam. Kulağımda kaba durmasın yeterli. Marka takıntım yok
  2. Berk Atmaca

Razer Blackshark V2 usb alınır mı?

Usb ses kartıyla buldum 1200tl. Sizce alınır mı? Mikrofon kalitesi nasıldır? alırsam mikrofonu için alıcam
  3. Berk Atmaca

Şu Mikrofon Standı Alınır mı?

Soru başlıkta? Benzer bütçede başka alternatif varsa açığım. LİNK
  4. Berk Atmaca

Corsair Void RGB 7.1 USB alınır mı?

Çok ucuza buldum (2. el) Alınır mı? dip ses sorunu var dedi arkadaşım ne diyorsunuz? Şuanki kulaklığım Razer Kraken USB 7.1. Geçmeye değer mi?
  5. Berk Atmaca

Razer Seiren X mi HyperX Solocast mi?

Dostlar yayınlarım için mikrofon arayışındayım. Soru başlıkta. Sizce hangisini tercih etmem daha doğru olur?
  6. Berk Atmaca

1k'ya kadar MİKROFONU İYİ kulaklık önerisi

Dostlar bana mikrofonu iyi bir kulaklık lazım. Maksimum bütçe 1k ama 700-850 arası olması daha erkene çeker almamı. Rampage Crack alacaktım. Eğer Daha iyi bir mikrofona sahip kulaklık bulabilirsem alırım. Şuanki kulaklığım Razer Kraken X 7.1 USB. Aşırı memnunum fakat mikrofonu sesimi robot yapıyor.
  7. Berk Atmaca

300tl te bluetooth kulaklık önerisi

Aklımda lenovo livepods var. Alternatif olarak başka modeller varsa diye konu açtım. Tek kriterim kulağımda kaba durmaması. Mikrofon kalitesi hiç önemli değil kullanmıyorum.
  8. Berk Atmaca

Apple Airpods 2. Nesil 1k verilir mi?

Dostlar airpods almak istiyorum. Bir tanıdık 1k ya veriyim diyor. Alınır mı sizce?
  9. Berk Atmaca

350-450tl arası bluethooth kulaklık önerisi

İphone'uma alacağım. Tek kriterim kulağımda kaba durmaması. Küçük bir şey olması avantajıma. Mikrofon kalitesi zerre umurumda değil kulaklıktan konuşmayı hiç sevmem. Renk önemli değil ama beyaz olursa daha hoş. Tüm önerilere açığım. Aslında 2. elden ucuza 1. nesil airpods bulursam onu alacaktım...
  10. Berk Atmaca

2. El Apple Airpods 1. Nesil 650tl?

Dostlar apple airpods 1. Nesil kulaklığı adam 650tl ye satıyor. Orijinal olduğunu söylüyor ama inanmadım. Nasıl anlayabilirim?
  11. Berk Atmaca

Razer Kraken 7.1 usb'yi satıp tournament editiona geçme fikri aklımdan çıkmıyor.

Dostlar 1 hafta önce Razer Kraken 7.1 USB aldım. Kulaklığın sesi epey tatmin etti. 7.1 performansı verdiği sesler falan çok tatminkar. Şimdi öğrenci evindeyim ve klavyemi (razer cynosa chroma) kullanamıyorum yer yok fazla. Bu klavyeyi ve kulaklığı satıp kraken tournament editiona geçme fikri...
  12. Berk Atmaca

Razer Kraken 7.1 USB 400tl alınır mı?

Klavyem mouse razer dedim kulaklıkta razer olsun. Razer kraken 7.1 usb buldum 400tl alınır mı?
  13. Berk Atmaca

Cooler Master CH321 alınır mı?

500tl bandında UBS kulaklık arıyorum. Bu fiyat aralığında başka kulaklık varsa öneriye açığım.
  14. Berk Atmaca

800tl ye USB kulaklık önerisi

Laptobumda kullanacam. Genelde müzik dinlerim. Usb olması tercihimdir ama kablosuzda varsa olabilir. Mikrofon çok önemli. Sesimin temiz gitmesi gerekiyor karşıya. Bu bütçede böyle bir kulaklık bulabilir miyim?
  15. Berk Atmaca

Mikrofonun ayarı çıkmıyor. USB ses kartı önerisi

Arkadaşlar selam. Bizde bi HS35 var. Laptopta kullanılıyor. Mikrofon bası ve ses ayarı çıkmıyor. Ayrıca aşırı fazla dip ses var. DC de problem çıkmıyor fakat OBS'de kayıt alırken çok belli ediyor. OBS üzerinden ayar yaptık fakat yine aşırı fazla dip ses var. Ayrıca fanları turbo moda alınca...
  16. Berk Atmaca

Max 300tlye kulaklık lazım.

Oyun oynancak dc girilcek. Başka amaç yok. 300tl yi geçmezse sevinirim.
  17. Berk Atmaca

Gamepower Medusa alınır mı?

Alınır mı? Alternatife açığız.
  18. Berk Atmaca

Maksimum 400tl Kulaklık Önerisi

Lol fortnite pubg oynancak. Dc de kulağımızı kanatmayacak mikrofonu olsun. Birde olursa kumaş pedli olsun yeterli. Teşekkür ediyorum şimdiden ilgilenen arkadaşlara.
  19. Berk Atmaca

70tlye lightning kulaklık bulabilir miyim?

Arkadaşlar selam iPhone 8 kullanıyorum ve 1 buçuk ay kadar ucuz bir bt tws -tam ne deniyor bilmiyorum- kulaklık kullanma fırsatım oldu. Açıkçası şarj etmeyi çoğu kez unutuyorum ve kullanamıyorum kulaklığı o yüzden kablolu devamkee :d. Bir telefoncu 120tl fiyat çekti çakma bir şeye az daha küfür...
  20. Berk Atmaca

Müzik Dinlenemek İçin Bluetooth Kulaklık Onerisi

Bu fiyata TWS kulaklık arıyorum. Kozmetik olarak kriterim küçük olması. Yani kulaktan aşağı bir şey uzanmasın lütfen. Küpelerime çarpıyor :) Dışarıya ses vermemesi lazım. Bu fiyata boyle şeyler sunabilen bir şey bulabilir miyim?
Top Bottom