Arama sonuçları: *

1. M

Nova 7 wireless alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Çok yönlü bir kulaklık arıyorum laptopda oyun dizi film müzik her konuda iyi bir şey arıyorum ses kalitesi yüksek uzun yıllar kullanabilecek seyahat çantası olan (bu modeli alırsam ayrı olarak alacağım) telefondada kulanabilecegim bir model alacağım. Ayrıyeten bütçem yüksek...
  2. M

Ust seviye kafaüstü kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba bana şöyle sağlam ve kaliteli bir şey lazım istediğim özellikler; Ses kalitesi iyi olmalı. Çantası olsun çok seyahat ettigimden lazım. Çok seyahat ettigimden laptopda oyun film muzik her konuda iyi olmalı. Telefondada kullanırım cok amaçlı olarak. Uzun yillar kullanırım...
  3. M

Yurtdisindan bu kulaklık alınır mı?

Arkadaşlar merhaba yurtdışında 300 euroya Sennheiser momentum 4 kulaklığını buldum tax free ile birlikte tahmini 9000-9400 TL civarlarina gelicek bana ülkemizde en ucuz 14300 bandlarinda bu kulaklık ust duzey kendini kanıtlamış bir kulaklık biliyorum ama benim kullanım amacıma uyarmı bilmiyorum...
  4. M

Kaliteli kafaüstü kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba bana şöyle sağlam ve kaliteli bir şey lazım istediğim özellikler; Hem telefonda hem bilgisayarda kullanabileceğim çok amaçlı film müzik oyun gibi şeylerdede kullanıcam. Ses kalitesi iyi. Taşıma koruma çantası olan Uzun yıllar kullanabilecek dayanıklılıkta olan Mikrofonu...
  5. M

Razer blackshark v2 x hakkında düşünceleriniz

Merhaba arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum 1240 TL şuan ağırlıklı olarak masaüstü pcde oyun için kullanıcam ama tabi müzikte dinlerim ordan mikrofonu hiç önemli değil olmasa dahi olur önemli olan bana ses kalitesi dayanıklılığı ve konforu anakartım b550 gaming edge wifi ses yongası...
  6. M

Kulaklığım bozuldu yenisi için tavsiye lazım

Merhabalar istediğim model kafaüstü kulaklık ve kulak çevreleyen şekilde hem pcde oyun hem telefonda müzik için kullanıcam kablo kablosuz fark etmez pcde oyunlarda gecikme yapmasın telefondada müzikte tatmin etse yeter bu sefer kaliteli bir şey alayım diyorum bütçeye çok abartı olmadığı sürece...
  7. M

Pcde oyun telefonda müzik için kulaklık önerisi

Merhaba bana kulaklık lazım kafaüstü model istiyorum kulak çevreleyen şekilde kaliteli bir şey alayım diyorum hem kablosuz hem kablolu olursa iyi olur. Telefonda da bilgisyardada kullanırım. Bütçe abartı aşırı olmadıktan sonra sorun yok. Ses kalitesi üst düzey olsun. Mikrofon çok önemli değil...
  8. M

Anker Soundcore Life Q35 nasıl

Arkadaşlar merhaba bu kulaklığı sipariş verdim pcde oyunlarda gecikme yaşatırmı müzik konusunda zaten iyiymiş kablolu olarak kullanırım gecikme yaşarsa 2500 TL'ye aldım pcde oyun telefonda müzik için kullanıcam
  9. M

Anker Soundcore Life Q35 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar pcde oyun için ve telefon veya pcde müzik için kullanıcam mikrofon kalitesi hiç önemli değil anc gürültü engelleme vs.de önemli değil önemli olan konforlu ses kalitesi çok iyi hem kablolu hem kablosuz bir model olması bu modeli buldum ama 3500 tl olunca bir sorayım dedim...
  10. M

Kafaüstü kulaklık tavsiye

Arkadaşlar merhaba bana şöyle sağlam ve kaliteli bir şey lazım önemli olan benim için ses kalitesi dayanıklılığı ve konforu telefonda müzik içinde kullanırım bilgisayarda oyun ağırlıklıda kullanırım 7.1 olsun hem kablolu hem kablosuz olsun mikrofonu hiç önemli değil benim için mesela...
  11. M

Yüksek kaliteli kulaklık önerisi lazım

Arkadaşlar merhaba bana hem oyunda hemde müzik için kaliteli ses veren bir kulaklık lazım bütçem 3000e kadar çıkabilirim eğer değecek bir model olursa biraz daha üste ekleyebilirim kulaklığı hem telefonda hemde bilgisayarda kullanıcam ağırlıklı olarak bilgisayar tabi fps ve hikayeli oyunlar...
Geri