Arama sonuçları: *

1. Yusufx

2-3 Bine kulaklık önerisi

Arkadaş oyun için kaliteli kulaklık arıyor mikrofonuda iyi olucak kablosuz olursa daha iyi olur ama yoksa yapacak bir şey yok @HacıSOFU 1725799463 @MuratTheFounderOfGariban @Kürşat K.T.K
  2. Yusufx

Yeni kulaklık geldi yapmam gereken ayarlar nedir?

Asus Tuf H3 aldım yapmam gereken ayarlar nedir özelikle mikrofonu için.
  3. Yusufx

Çözüldü✓ ASUS TUF Gaming H3 Silver 7.1 Kulaklık Alınır mı?

Maksimum 1600TL bütcem mevcut rampage kulaklık kulanmaktan kafam ağrıdı süngeri yok hiç birşeyi yok artık kulaklık ve klavye alma vakti geldi benim için klavye için konu açıcağım asıl konumuz kulaklık Benim için mikrofon kalitesi, ses kalitesi, kablo kalitesi, sünger kalitesi derilerde özelikle...
  4. Yusufx

Çözüldü✓ PC Mikrofon takılı değil

Kulaklık mikrofonu kulanıyorum geçen hoparlörü çalıştırmak için 10 tane driver yüklemişimdir bir sürü şey yapmışımdır ondan olduğunu sanıyorum jacka takıyorum mikrofon olarak görmüyor büyük ihtimale 1701514631 Buldum 5.1 seçmişim onu kapatınca hal oldu :D
  5. Yusufx

Hediye olarak alınabilicek ucuz kablosuz kulaklık?

Ablama hediye olarak kablosuz kulalık almak istiyorum Beyaz renk düz airpods tasarımından aşağıya koyayim örnek ya aslında buldum xiaominin 474TL'ye ama bizimkiler pahalı dedi yani böyle baya bir uygun fiyata kaliteli varmı yoksada yapıcak bir şey yokta. ( Kulak içi kulaklık )
  6. Yusufx

Kayıt alırken mikrofondan gelen ses

OBS'den kayıt alıyorum gürültü azaltmada kullanıyorum cızırtı falan gelmemesine rahmen videoda kısık ses dinleyince normal geliyor ses ama sesi arttırınca böyle dip bi ses geliyor baya belirgin yani dip dediğimde örnek veremedim çok değişik bi ses hava gibi böyle ama hava gibide değil
  7. Yusufx

Mikrofonda ruzgar sesi?

Kayıt alırken mikrofonda konuşmadığımda arada boyle üfleme sesi gibi sesler gelebiliyor boğuk bunları nasıl engeleyebilirim obs kullanıyorum gurultu bastırmada açık.
  8. Yusufx

Yardım Kulaklığın USB Veya Jack Girişi olması birşeyi değiştirir mi ?

USB Kullaklık dahamı sağlam oluyor veya Jack girişl ile aynımı çoğu kişi USB daha iyi diyorda.
  9. Yusufx

mikrofonda bas açılırsa nolur ?

mikrofonumda ses aç ama aşağıda donanım ve sesde bası açınca daha iyi geliyor ses yani bunu açarsam mikrofona ilerleyen zamanlarda herhangi bir zarar verirmi yeni aldımda.
Top Bottom