Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

HS80 Max Wireless mikrofonu arka plan seslerini çok fazla alıyor

Okunan ezan sesi net bir şekilde Discorddaki kişilere gidiyor. Bunu nasıl önleyebilirim? iCUE ile ilgili veya ekstra bir ayar var mı? Wireless kulaklıklarda en başarılı mikrofonlardan biri diye aldık. YouTube tanıtımlarında klavye sesi bile gitmiyor.
  2. Matt Murdock

iCUE uygulaması sesleri bozuyor

HS80 Max Wireless aldım bugün geldi. EQ ayarları yapınca güzel bir kulaklık fakat yanda sekme açıkken vs. sesleri donduruyor. Discorddayken müzik açınca müzik dinlenmeyecek kadar donuyor. Kapatınca tüm sorunlar gidiyor.
  3. Matt Murdock

Öneri Cloud 3 Wireless alınır mı?

Ortalama 5k bütçe kulaklık bakıyorum. Cloud 2 kullanıyorum şu an memnunum fakat kablo çok sevmiyorum. Alternatif var mıdır başka? 1724619220 Artı olarak Corsair HS80 de aklımda
  4. Matt Murdock

Yardım Cloud 2'yi taktığım her cihazın sesi bozuluyor (Çok Garip)

Çok saçma ve garip gelecek ama daha öncesinde de konu açmıştım. Cloud 2 mikrofonu çalışmıyor diye bir kaç kez driver silip yüklemiştim ve o günden sonra kulaklıktan sürekli ''Çıt'' diye ses duymaya başladım. Bu çıt sesi, ses başlarken veya dururken oluyor. Örneğin videoyu oynatma tuşuna bastım...
  5. Matt Murdock

Yardım Cloud 2 kullananlar bakabilir mi?

Video izlerken falan, videoyu durdurunca veya video üzerindeki ses değiştirme butonunu değiştirince, ses kartına jack kablosunu taktığımızda çıkan ses gibi bir ses sizde de çıkıyor mu? ''Çıt'' diye bir ses. 1698806457 Sorun bende mi yoksa hepsi mi aynı ses kartı yüzünden onu anlamam gerekiyor.
  6. Matt Murdock

Yardım Cloud 2 Mikrofon çalışmıyor.

2 haftadır sorunsuz kullanıyordum fakat bir anda çalışmamaya başladı. Önce Discord kaynaklı sandım ama kayıt falan da almıyor. Defalarca aygıt yöneticisinden cihazı kaldırdım, driver tekrar yükledim, mikrofon çıkart tak yaptım, usb çıkart tak yaptım, PC resetledim ama yok olmuyor.
  7. Matt Murdock

Yardım Alienware AW920H 4269 TL alınır mı ?

Bu kulaklığı 1 ay sonra alacaktım fakat fiyat 5400 lerde olmasına rağmen öylesine bakayım dedim 4269 TL olmuş. Alınır mı ? Bir anda eski fiyat olmasın da. Özellikler çok iyi duruyor. https://www.itopya.com/alienware-aw920h-dolby-atmos-beyaz-rgb-kablosuz-gaming-kulaklik_u20251
  8. Matt Murdock

Öneri 3000-4000 arası wireless kulaklık önerisi

Benim kulaklık büyük ihtimal mefta olduğu için yeni kulaklık arıyorum. Kulaklığı birkaç kez daha düşürdüm, bu yüzden mi bilmiyorum ama PC'ye takınca ara sıra sekmelerde gezerken ses kasıyordu. Laptop'u fişten çekince daha fazla kasıyordu...
  9. Matt Murdock

Yardım ASUS TUF H1 Plastiği kırıldı (Biraz da ben kırdım)

Nasıl oldu bilmiyorum ama kulaklığı silerken sağ taraftaki plastiğin kırıldığını gördüm, sonra orayı incelerken elimden düştü diğer taraf da kırıldı. Böyle bahtsızlık görmedim. Bunu garantiye yollasam yaparmılar ? Garantiye girmez büyük ihtimal ama ücret falan ne çıkartırlar buna. Tam kafalık...
  10. Matt Murdock

AliExpress Sennheiser Momentum 2 alınır mı ?

Fiyatı bana çok iyi geldi, vergi ile birlikte 2240 TL'ye geliyor. Şu an TR'de üretilmediğ için 2-3 sitede 10k'ya satılıyor fakat Momentum 3, 4600 TL...
  11. Matt Murdock

Asus TUF H1 Wireless 1300 TL

Uzun zamandır böyle ucuz değildi, Wireless arayanlar değerlendirsin. https://www.gaming.gen.tr/urun/151361/asus-tuf-gaming-h1-7-1-surround-kablosuz-siyah-gaming-kulaklik/?ref=akakce&v=1.28.2
  12. Matt Murdock

300 TL'ye blueetooth kulaklık önerisi

Hepsiburada'dan 210 TL'ye arkadaş için Xiaomi AirDots kulaklık aldık ama çakma çıktı, üzerine de bozuk çıktı. İade edip 300 bütçeye ne alabiliriz ?
Top Bottom