Arama sonuçları: *

1. Z

Sizce hangi kolu almalıyım?

Elimde şuan xbox 9.nesil controller var. Bir adet daha bir controller alıp babam, kardeşim,ablamla falan oynamak istiyorum oyunları. Bütçem de çok yok. Sizce uygun fiyatlı ama kaliteli bir kol öneriniz nedir? 2.el dualsense bakıyorum bu aralar 2500 falan bulunuyor. Sizce değer mi? 3 bin TL...
  2. Z

Hangi Controller Pc için daha iyi olur? (Fiyat çok önemli değil)

Pc için sizce hangisini almam mantıklı olur? xbox uyumlu ve bu çok güzel bir şey ama galiba dualsense edge için playstation yeni uygulama geliştirmiş pc için. Fiyat önemsiz sadece ikisi arasında kaldım öneriler ve araştırmalarım sonucu 3 adet kol buldum bunlar dışında. öneri ve fikirlere...
  3. Z

Xbox Kolum Bozuk mu Normal mi?

Xbox kolumda sağ ve sol analogları yukarı aşağı oynuyor. Bu normal bir şey mi? Yoksa kol bozuk mu?
  4. Z

Dualsense sarj istasyonu ile XBOX kol sarj olur mu?

xbox yeni aldım. arkadasın dualsense sarj ıstasyonu var. xbox da sarjlı pil var. xboxu sarj ıstasyonuna taksam sarj olur mu? kolun altında bır gırıs var ama ne gırısı bılmıyorum
  5. Z

Dualsense 5 hakkında fikir

Dualsense 5 alacağım ve pc de kullanacağım. Daha önce hiç kullanmadım ve bu yüzden Birkaç soru var kafamda. Playstation oynayan kanalları vs izlerken titreme tarzı oyun anında aksiyon anında kolda hissetme oluyor deniyor. Bunu pcde de yasayabilir miyiz? Ve pc de kullanmak için Bluetooth aparatı...
Geri