Arama sonuçları: *

1. drakathx

Yardım F/P Gamepad Önerisi.

Simülasyon oyunları ağırlıklı kullanılacak f/p uzmeyecek gamepad lazım öneri istiyorum. @katipke
  2. drakathx

Yardım Gamesir Cylone 2 Alınır mı?

Ets2 ve benzeri oyunlar oynuyorum cylone 2 alınır mı ?
  3. drakathx

Yardım 1-5k arası alınabilecek en iyi gamepad nedir? (Ets2,Forza,Asetto)Vb.

Mevcutta F710 kullanıyorum joystick kısmında kronik problem var ya algılamıyor ya geç algılıyor yada joystick çevrildiği kısmın tam tersine hareket ediyor ets2 oyununda. 1-5K arasına f/p ne alınabilir. Ets2 öncelik gerisi bilindik simülasyon oyunları forza asetto vesaire. Minimum dan maximuma...
  4. drakathx

Yardım Logitech G29 vs Trustmaster T128 hangisi tercih edilmeli.

Konu başlığında olduğu gibi 2 ürün arasında kaldım G29 kayışlı bir sisteme sahip değil tak tuk diye garip sesler insanı ürkütüyor. T128 o yeni gördüm kullanmadım öneri yada yardımcı olursanız sevinirim. Oynadığım oyunlar ets2 forza asetto vb Yada gamepad önerisi de verebilirsiniz F710...
  5. drakathx

Öneri F/P kaliteli gamepad arıyorum.

Gamesir cyclone 2 logitech f710 Xbox 9.nesil gamepad kullandım hazır bazı ürünlerde yaz indirimi var ets2 vb yarış vb oyunları oynamak için gamepad arıyorum Xbox 9.nesilde yine karar kıldım ama yinede öneri istiyorum ne alabilirim.
  6. drakathx

F/P gamepad önerisi lazım. Model seçimi hakkında yardım.

Bir kaç model arasında kaldım gamepad konusunda simülasyon yarış vb oyunlar oynuyorum.https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu?variant=48666267779265 ,Logitech 710,Xbox 9.nesil...
  7. drakathx

F/P gamepad önerisi lazım.

FPS simülasyon oyunları başlıca ets2 asetto Forza the crew vb. Oyunlarda kullanmak için f/p kaliteli gamepad lazım. Aklımda Xbox 9.nesil gamepad var ama kimisi teknolojisi eskidi diyor ondan daha iyileri var diyor ne alabilirim. Masaüstü PC de kullancam Bluetooth ile.
  8. drakathx

PC için gamepad önerisi.

Ets2 asetto Forza rocket league crew beamng vb. Yarış simülasyonu oyunları için özellikle gamepad arıyorum. F/P indirimli kampanyalı neler alınabilir? İyzico var.
  9. drakathx

Logitech G29 direksiyon seti önerisi G29 Alınır mı ?

Logitech G29 direksiyon seti önerisi istiyorum sizden piyasada baya pahalı fakat alınabilirlik olarak 12.500 tl ye türkiye garantili bulunabiliyor 0 kapalı kutu satın alan kişinin adına faturalı sizce ets2 forza asetto vb. oyunlar için hala alınır mı yoksa almayıp xbox gen 9 gamepad kullanıp...
  10. drakathx

Logitech F710 Vs Xbox 9.Nesil Gamepad

Arkadaşlar merhaba çoğunlukla fifa 2023 ets 2 rocket league gibi oyunlar oynayacağım bunlara uygun f/p gamepad arıyorum 2 model arasında kaldım öneriniz ne olur?
Geri