Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Yardım GamePower Force RGB Gamepad Jiroskop ve Bağlantı problemi

Dostlar selamlar ürün bugün elime ulaştı kullanmaya yeni başladım öncelikle güzel gayet kaliteli fakat jiroskop biraz problemli dururken sağ joystick'e atadığımda kamera kontrolü için sürekli yukarı gidiyordu y eksenini kıstım iyi oldu fakat bu seferde aynı yere geri gelmiyordu tam çözemedim...
  2. zPastwL

2000₺ Gamepad önerisi

Evet yine bir gamepad konusu ve yine ben :D. Dostlar bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere Gank.com üzerinden satın almış olduğum Machenike G1 Tri-Mode iadesi bugün geldi. 500 lirasını bugün Fortnite Daft Punk kıyafetleri için harcadım arkadaşımla yarı yarıya aldık ve felaket keyif veriyor. Soruya...
  3. zPastwL

2000₺ Gamepad önerisi

Dostlar selam son konumda da bahsettiğim üzere Machenike G1 Tri mode gamepad iade etmek istediğimi ve jiroskop olan kaliteli ve kablosuz alanı daha fazla olan şarjı güzel giden sorunsuz bir gamepad istediğimi belirtmiştim 2000₺ bütçem var daha azı olur ama fazlası zor maksimum 2300₺ bütçem var...
  4. zPastwL

Machenike G1 Tri-mode iade etmeye değer mi ?

Selamlar dostlar 31 ağustos tarihinde satın almış olduğum Machenike G1 Tri-Mode bana yeterli gayet fakat jiroskop olayı beni cezbediyor ilk olarak sorum bu jiroskop nedir tam olarak kolu hareket ettirdiğimde oyunda örneğin karakterin kafası baktığı yer veya vuruş hareketleri vs yapılıyor mu...
  5. zPastwL

Machenike G1 Tri mode bağlantı sorunu

Selamlar dostlar alalı çok olmadı dün elime ulaştı kol microsoft flight simulator oynarken kablosuz şekilde sorun yaşatıyor uçağı indirirken fazla yukardaysam eğer iniş için sola yatırıp olduğum yerde dönerek irtifa veriyorum ki alçalıp iniş yapayım bir süre öyle durduğu zaman kol takılı kalıyor...
  6. zPastwL

Machenike G1 alınır mı

Selamlar dostlar 1500₺ bütçem var Machenike G1 düşünüyorum başka ne önerebilirsiniz daha ucuza daha iyisi varmı veya aynı fiyata daha iyisi varmı sıklıkla uçak sürüyorum microsoft flight simulatorde veya forza 5 oynuyorum rdr tarzı oyunlar oynuyorum fps oyunlarını kolla oynayamıyorum o yüzden...
  7. zPastwL

1500₺ kablosuz gamepad önerisi

Selamlar dostlar 800₺ bütçem var kablosuz uzun ömürlü rahat kullanımı olan pilli olabilir ama şarjlı olursa daha iyi olur titreşimi kesinlikle olsun ekstra özellikler varsa iyi olur ama olmasına gerek yok çoğunlukla forza 5 microsoft flight simulator oynuyorum elimde logitech f310 var bunu...
  8. zPastwL

Evde uçak simulasyonu nasıl yapabilirim

Selam bir airbus sevdalısı olarak evde kendim sadece devre olarak dış malzeme olarak ahşap ağırlıklı düşünüyorum en iyi şekilde airbus sidestick ve throttle işimi görür diğer tuşlara klavyeye atama yaparım veya logitech f310 gamepad var onunla oynuyorum oda bir yere kadar şuan için sadece...
  9. zPastwL

Direksiyon seti kiralamak istiyorum

Direksiyon seti kiralamak istiyorum 1 aylığına hevesimi vs alsın istiyorum en uygun en güvenli site hangisidir acaba yanında vitesi olursa tadından yenmez
  10. zPastwL

5000 TL'ye 900 Derece Direksiyon Seti Önerisi

Selamlar temmuzda yaz stajım var 11. sınıfım muhtemelen 5100₺ alacağım bu bütçede alabileceğim en iyi 900 derece v900 gibi değilde g29 gibi direksiyon kendini toplasın istiyorum v900 bıraktığım gibi topluyor öyle istemiyorum bu bütçede ne alabilirim veya kendim force feedback set yaparsam vites...
  11. zPastwL

Bu kol iyi midir alternatifler neler

https://tr.aliexpress.com/item/1005005635065642.html?spm=a2g0o.productlist.main.77.3cbc3a66FHLKm2&algo_pvid=4d13dc4e-15f6-4eac-80bb-240a9b035249&algo_exp_id=4d13dc4e-15f6-4eac-80bb-240a9b035249-38&pdp_npi=4%40dis%21TRY%211304.35%21462.38%21%21%21255.66%2190.63%21%40211b876717297922679212440e7b21%...
  12. zPastwL

500 bütçe xbox düzen kol önerisi

selam 500 bütçem var 200 ekleme yapabilirim ne önerirsiniz kablolu kablosuz fark etmez
Geri