Arama sonuçları: *

1. Volkan:/

Yardım Direksiyon Seti İle Oyundan Nasıl Keyif Alırım?

1 ay önce falan 2. el 3 4 aylık g920 ve sıfır vites aldım ama keyif alamıyorum satmakta pek istemiyorum sadece keyif almak istiyorum ve yaşadığım soruna çözümü olacak varsa beklerim yada daha keyifli oyunlar olur oyun arkadaşı olur. Öncelikle arkadaşlar seti aldım geçtim eve ilk heves kurdum...
  2. Volkan:/

Yardım Logitech G920 Freni Gereksiz Sert

bu setin freni aşırı gereksiz sert ya birde bunu modlayıp daha sert yapanlar var nasıl bir kafa çözemedim dibe kadar basmak için ayağa kalkıyorum resmen hangi araba böylede bunu feyz alıp gerçekçi diye koymuşlar basıyorum koltuk geri gidiyor basılabilen kısımda da araç durmuyor ztn bu silgi...
  3. Volkan:/

Yardım Forza Horizon 5 direksiyon seti saçmalıyor

dostlar g920 ve vites aldım ets2 de beamng drive da sorunsuz olması gerektiği gibi kullanıyorum ama ağzına tükürdüğüm forzasında berbat ötesi nerdeyse direksiyondan midem bulandı aldığıma pişman olacak seviyeye geldim dün direksiyon yerinde duramıyor hızlanınca saçma sapan kayıyor sonra opyun...
  4. Volkan:/

Yardım Logitech g920 alıyorum h.o g.o?

Dostlar karar verdim alıyorum 8 bin tl 2026 aralık başına kadar garantisi var teknosadan alınma ikinci sahibiymiş, ikinci sahibi olması normal bence millet alıyor sıkılıp satıyor 7 k ya garantisiz alacaktım bunu bulunca vazgeçtim kısaca Kutu-Fatura-Garanti tam sorunu yok 8k belki sonra viteste...
  5. Volkan:/

Çözüldü✓ XBox Kablosuz Oyun Kumandası (Gen9) Araba oyunlarında keyif verir mi

Aslında direksiyon seti alacaktım da hacı fiyatlar 15k g29 un ikinci el almam nakit vermek istemediğimden dolayı bunu alsam zevk alırmıyım ets2 beamng drive snow runner vb oyunlardan klavye aşırı sıktı şöyle diyim beamng drive da bile 350 saatim var direksiyon setim olsa daha çok oynarım yada bu...
  6. Volkan:/

Yardım Xbox 9.nesil gamepad dışında bir alternatif var mı ?PC için

bilgisayarda ets 2 araba oyunları vb oyunlar için kullanacağım arkadaşla cod warzon oynuyorum belki onu da kolla oynarım arada
  7. Volkan:/

Yardım Thrustmaster T128 alınır mı ikinci elko

ikinci el alacağım dostlar öyle boş zamanda oynamalık arıyorum uçmaya gerek yok hissiyatı da kötü olmasın istiyorum manuel arıyordum ama hiç mi hiç gerek yok 9 10 15k gibi fiyatlara baktım çok keyif aldım o zaman bakarız ona...
Geri