Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Çözüldü✓ Gamepad kusurlu ürün iade uzun sürermi

SELAMÜN ALEYKÜM Gamingen den 2 adet g80ts kol sipariş ettim bugün geldi birisi gayet düzgünken birinde RB ve RT tuşları sıkıntılı mesela RT tuşuna basılı tıtarjen RB tuşuna basıyorum LT LB göre sert ve bazen takılı kalıyor gibi iade talep edicem uzun sürermi veya iade edip tekrardan alıcam.
  2. yusuf544

Hangi gamepad alınır

SELAMÜN ALEYKÜM Şimdi sipariş edicem önceliğim ps dizilim olması ama gulikit den soğuk bakıyorum bir tık önceden yaşanan sorunlardan dolayı sizce hangisini almalıyım. https://www.gaming.gen.tr/urun/815732/thunderobot-g80-thunderswap-white-hall-effect-tmr-kablosuz-gamepad/...
  3. yusuf544

Logitech shifter pxn vd4 ile kullanabilirmiyim

SELAMÜN ALEYKÜM Elimdeki g29 satabilirsem vd4 almayı düşünüyorum fakat pxn vitesi aşırı çirkin gözükğyor gözüme ve rampage modeline çok benziyor acaba aynı model mi bilmiyorum eğer aynı ise mağazada deneme şansım oldu aşırı kötüydü hissi.bu sebepten dolayı elimdeki logitech shifter satmayıp...
  4. yusuf544

Çözüldü✓ G29 10k satsam iyi midir?

SELAMÜN ALEYKÜM uzun zamandır yenı sete gecmek ıstıyordum sonunda sınıf arkadasım ıle laf arasında 10k alırım dedı oyle laf olsun dıyemı dedı cıddımı anlamadım pek ama eger cıddıyse 10k satsam iyimidr.vatandan alınma 1 yıla yakın sanırım garantı var.(vıtes harıc)
  5. yusuf544

Yardım Gukikit gamepad kullanan varmı

SELAMÜN ALEYKÜM Normalde gulikit tt pro almayı düşünüyordum fakat bir önceki model kk3 serisinde gecikme sorunu olduğu için belkide bu modelde gecikme olur diye tedirgin oldum.aranızds gulikit gamepad kullanan varsa cevaplarınızı bekliyorum.
  6. yusuf544

Yardım Gulikit gamepad alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Gulikit marka gemepad kulananlar varmı.youtubeda yorumlarda birçok kişinin markanın kalite kontrolünün kötü olduğundan ve yön tuşlarından şikayetçi gerçekten bu kadar kötü bir markamı.
  7. yusuf544

G29 dişlisi kırılır mı

SELAMÜN ALEYKÜM G29 kullanıyorum ama kendimi oyuna aşırı kaptırıp ve müzikde son ses olduğu için direksiyonu aşırı sert sağa sola ani dönüşler yapıyorum.bundan dolayı dişlisi kırlırmı.
  8. yusuf544

GuliKit TT Pro gamepad alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM subatta gamepad almayı dusunuyorum ozellıkle ps dızılım olmasını ıstıyorum bu model yenı cıkmıs sanırım alınır mı? ve 820hz 2.95 ms olmasından dolayı bıraz tereddutte kaldım gecıkme olurmu 1ms deıl nede olsa...
  9. yusuf544

2500-3000 TL gamepad onerısı

SELAMÜN ALEYKÜM normalde ps tasarım almayı dusunuyordum fakat cok az secenek oldugu ıcın ve onlarında malzeme kalıtesı hosuma gıtmedıgı ıcın xbox tasarım almaya mecbur kaldım.Subatın baslarına dogru gamepad almayı dusunuyorum ne onerırsınız.
  10. yusuf544

Fantech Revolver III alınır mı?

SELAMUN ALEYKÜM ps dızlım gamepad arıyorum fakt asırı az secenek mevcut bu model ıle fantech nova 2 arasında kaldım fakat nova 2 125hz calısıyormus revolver 3 1000hz aralarındakı fark hıssedılır derecemı veya baska ps dızılım gamepad onerılerınız varsa acıgım (butce 2000.2500)
  11. yusuf544

2000 tl gamepad önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar kardeşimle fc26 oynamak için gamepad lazım bu ay belki olmazda öbür ay almayı düşünüyorum PlayStation dizilim olması lazım ne önerirsiniz 2500tl de olur.
  12. yusuf544

G29 padal bu ses normalmi

SELAMÜN ALEYKÜM Satacam g29 u falat şu sesin gelmesi normalmi aklıma takıldı.
  13. yusuf544

Moza r5 vs moza r3 aradaki farka değermi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar moza r5 26 küsur moza r3 ise 20 küsur sizce aradaki farka değecek kadar bir fark varmı.ve moza r3 ün simidi bildiğimiz sert plastik mi yoksa kauçuk tarzı diyorlar videolarda içine bastırınca biraz yumuşak mı.
  14. yusuf544

Moza ile ilgili bir bı soru sorucam

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar şimdi bu dd sistemler sonsuza kadar dönüyormu direksiyon simidi yoksa öbür direksiyon setlerindeki gibi bir sınır varmı.
  15. yusuf544

Moza r3 alınır mı iyi mi?

Moza r3 kafamda var fakat vioalarda izlediğimie gore bazen tıkır tıkır sesler geliyor bu ses moza r3 kullanacan kişilerde mevcutmu yoks ak videodaki ürünmu sıkıntılıdır.
  16. yusuf544

Moza r3 ses problemi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar moza r3 ile ilgili videoları izleyince motorundan tıkır tıkır sesler geliyor gibi oluyor bazen bu r5 modeli içinde geçerlimi.
  17. yusuf544

Thurmaster t300rs gt vs moza r3

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar elimdeki g29 u satarsam t300rs gt almak istiyordum fakat sonrasında moza r3 ü gördüm ama şöyle bi tedirginlik geldi moza r3 için. Bu videoda 11.52 de gibi ses çıkması canımı sıktı g29 daki gibi ses çıkıyor buyuzden t300rs gt daha yakın gıbıyım siz ne dersiniz.
  18. yusuf544

Moza r3 nasıl alınır mı

Arkadaşlar başlıkta yazdığım model alınır mı bı tane türk inceleme videosu gördüm öbürleri yabancı hep kullanan kişiler varmı memnunmu.
  19. yusuf544

Logitech G29 kaça satılır

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar t300rs git merak ediyorum g29 artı vites toplam 18k almıştım sizce kaça satılır.
  20. yusuf544

G29 derisi matlaştı neden

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır g29 cihazım var fakat mavi çizginin sol tarafından deri kısmı matlaştı ve daha kaygan oldu.bu normalmi böyle olan varmı.dün akşam kafama takıldı.😁
Geri