Arama sonuçları: *

1. Hareka

Yardım 700 tl ye mousepad öneri baskılı

48x40 mousepad bakıyorum baskılı bütçem 700 tl mousepad önerir misiniz??
  2. Hareka

Yardım Atk Battle axe pro stick drifti sorunu

Arkadaşlar yaklasık 12 13 gün oldu gamepad aldım atk battle axe pro siyah modelini yeni deneme şansım oldu oynarken drift sorunu yaşadım ne yapmalıyım iade olur nu tamir m edilir yoksa tek seferlik sorun mu birdaha yaşar miyim yardımcı olabilecek var mı
  3. Hareka

Yardım Atk battle axe pro makro tuşu rahatsız eder mi?

Selam arkadaşlar ben tasarımı ve özelliklerini beğendiğim için atk battle axe pro sipariş verdim ama arka m1 m2 tuşları rahatsız eder mi? bilemedim aslında güzel özellik oyunlarda güzel atama olabilir ama tsm elinün altinda rahatsız eder mi? bilemedim beni aydınlatırsanız sevinirim
  4. Hareka

Yardım Atk battle axe promu Gamesşrt nova 2 lite mi

Arkadaşlar 3 k çıkarım aralarında 500 600 tl fwrkt var hangısı alayım gyro vae artısı birde şarj ünitesi axe nin genel olarak hangisi iyidir
  5. Hareka

Yardım Hangisini almalıyım yardım gerek

Arkadaşlar gamepad alıcam ama 2 gamepad arasında kararsız kaldım hangisi daha iyidir ne almam gerek 8bitdo 2c ultimate Gamesir nova 2 lite Kaliteli olsun elime otursun hikayeli çoğunluk fıfa forza bunlar oynayacapım çoğunluk hangisi daha rahatsa tuş yerleri felan şarjı uzun gitsin sorunw...
  6. Hareka

Yardım 8 bitdo ultimate C2 mi gamesir nova lite 2 mi

Selam arkadaşlar bu iki gamepad bayağı övüldüğünü gördüm 2000 TL bütçem var Bunların arasında kaldım Hangisini alayım hangisi daha iyi olduğunu bilmiyorum O yüzden forum açma karar verdim ne almalıyım başka alternatif varsa önerseniz sevinirim gale hall vsr birde
  7. Hareka

Yardım 2K bütçe gamepad önerir misiniz

Selam Selam arkadaşlar 2000 TL bütçem var ve gamepad bakıyorum çoğunlukla hikaye ile ve FIFA Forza tarzı oynayacağım güzel sorunsuz gamepad bakıyorum ama kafam çok karıştı çok fazla övülen var Ne almam gerekiyor Aralarında en iyisi hangisi bilemedim 8 bitdo Ultimate c2 Gamesir Nova 2 Lite axe...
  8. Hareka

Yardım 2000 TL ye gamepad önerir misiniz?

Selam arkadaşlar hikayeli fıfa felan oynamak için gamepad alıcam pek bir bilgim bana güzel bir gamepad önerir misiniz? aklımda 2 tane var 1 Gameforce 2 gamesir nova 2 lite şunu al dediğiniz var mı Gameforce estetik olarak baya güzelmiş
  9. Hareka

Yardım 2 k bütçeye gamepad önerisi

2000 Tl bütçem var aklımda Gameforce olan var başka önerileriniz varmı
  10. Hareka

Yardım 2 k bütçeye gamepad öneri

Selam arkadaşlar gamepad almayı düşünüyorum hikayeli ve fıfa vesaire oynamak için alıyorum 2000 TL bütçem var aklımda bir kaç tane var ne alamm gerek şunu al bunu al dediğiniz önerileni almak istiyorum aklımda var bunu alayımmı hwn tasarım hem iyi diye duymuşdum...
Geri