Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

8Bitdo 2C Gamepad'in Triggerları BERBAT! Şahsen alınmasını önermiyorum

Bu gamepadi sırf F1 ve hikayeli oyunlar için aldım. Çoğunlukla F1 oynuyorum. Logitech F310'dan geçtim. 310'da en ufak ittirmeyi algılıyor oyunda ve testlerde. 8bitdo gamepadde ise %20 bir ölü bölge var. Herkes Logitech'e fosil der ama onun triggerlarındaki hassasiyet bu gamepadde yok. Bunun...
  2. Enivici Vokke

Aldığım Gamepadde bir sorun mu var? 8Bitdo 2C

AVG error 15-18 arası çıkıyor. Bu linkten programı kurup kabloyla bağladım ve hem gamepadi hem alıcısını güncelleştirdim. LB-RB-View-Menu tuşlarına basıp calibre modunu açıp analogları 3-5 tur attırıp geri kalibre modunu da kapattım. Ama bir şey değişmiyor. Gamepadle diye bir şey indirdim...
  3. Enivici Vokke

Easymx X15 gamepad 125 hz mi 1000 hz mi?

Dongle ile kullanımda kimi 125 Hz diyor, kimi 250 kimi 1.000. Hangisi doğru? Youtube'da 250 çıkıyor 3-5 foruma bakıyorum dongleda da 1000 hz veriyor diyorlar.
  4. Enivici Vokke

DFGT direksiyon kırık mı?

Kargodan yeni geldi. Kutunun içinde böyle bir şey vardı. Sahibine sordum kargoda mı kırılmış diye. Kendisi aldığında da böyleydi, kutunun içinde vardı dedi ama bu parça nedir? Bir şeyden kırıldığı belli oluyor da direksiyonun parçası mı bilen var mı?
  5. Enivici Vokke

3.000 TL'ye DFGT direksiyon alınır mı?

Gönül ister ki 8K'ya falan 2. el garantili G29 alayım. Ama onu alırsam cebimde 1 TL para kalmıyor. Onun yerine 3K'ya DFGT satan buldum. Bunu alır, 1 yıl falan takılır sıkılınca satar G29 alırım diyorum. Ancak tek korkum bu direksiyonlar 10 yıllık olduğundan elimde kalır mı korkusu. Bir de çok...
  6. Enivici Vokke

400 TL'ye Logitech F710 aldım

Uzun süre 300 TL'ye düşmesini bekledim, düşmedi. Amazon bir ara ana sayfada kampanya yapmıştı. Tıklayanlara 50 TL indirim tanımlıyordu. 2-3 tane hesabıma girip baktım ve 1 tanesinde o kampanyayı hesabıma eklemiş olduğumdan 50 TL indirim uyguladı. Az önce tam 400 TL'ye F710 sipariş verdim. Umarım...
  7. Enivici Vokke

GameSir T4W gamepad 160 TL'ye alınır mı?

2. el t4W gamepadi 160 TL'ye satıyor birisi. T4 Pro değil yalnız, karıştırmayın. Kablolu model bu. Alınır mı? Sizce? Analog ve triggerleri F710 kadar hassas mıdır? AliExpress sitesinden millet GameSir T4 Pro'ları ucuza alıyor kodla falan sanırım ancak ben nasıl yapılacağını bilmiyorum. O yüzden...
  8. Enivici Vokke

Logitech F710 indirim gelir mi?

400 vermek istemiyorum. 300'e düşmesini bekliyorum uzun süredir. Abdullah reis de indirim yaptırırız demişti ama ne kadar ciddiydi bilmiyorum. Beklemekten de sıkıldım artık FIFA oynamak istiyorum. Sizce 400'e alayım mı? Öğrenci olduğumdan edebildiğim kadar tasarruf etmem gerekiyor.
  9. Enivici Vokke

Logitech F710 gamepad yapış yapış

Forumun tavsiyesi üzerine sıfır F310 almak yerine 2. el F710 aldım. Ancak bir sorunum var. Gamepad yapış yapış. Silsem de arka tarafındaki siyah yüzeyin yapışkanlığı geçmiyor. Bu yapışkanlığı gidermenin bir yolu var mıdır?
  10. Enivici Vokke

Logitech F310 vs F710

Siz olsanız 225 TL'ye sıfır F310 mu alırdınız yoksa aynı paraya 2. el F710 mu? Kablolu olması sıkıntı değil de titreşim çok önemli diyorlar. Yarış oyunları oynayacağım ağırlıklı olarak. Hikayeli oyunlar da oynarım.
  11. Enivici Vokke

Logitech garantisi bitmiş ürüne destek sağlar mı?

Araştırıyorum bayağıdır, kimileri garantisi bitmiş gamepad için ücretsiz nano receiver yolladı Logitech Hollanda'dan diyor. Kimileri de garantiniz bittiği için yardımcı olamayacağız diye cevap verdiler diyorlar. Kişiye göre mi yollayıp yollamamazlık yapıyorlar? Neye göre değişiyor bu durum?
  12. Enivici Vokke

Logitech F310 227 TL alınır mı?

https://www.trendyol.com/logitech/f310-gamepad-oyun-kolu-p-2378674?boutiqueId=597514&merchantId=220053 Pokus kart ile 50 TL indirim mevcutmuş sanırım Trendyol'da. Ona göre bu Gamepad 227 TL oluyor. Alınır mı? Ben full yarış oyunları oynayacağım. Titreşimsiz olması büyük bir dezavantaj. Ancak bu...
  13. Enivici Vokke

Logitech DFGT sesi azaltılabiliyor mu?

Gece vakti oyun oynayacağım ve bu direksiyon çok sesli çalışıyor. Titreşimini azaltırsam sesi azalır mı? Yan odadakilerin beni duymaması gerekiyor. Direksiyonun arkasındaki vites kulakçıklarına erişmek zor mu? F1 vites gibi büyük değiller, küçük buton şeklindeler. Fiyatı 900 TL. Değer mi diye...
  14. Enivici Vokke

Trust GXT 545 Alınır mı?

https://www.itopya.com/trust-gxt-545-yula-kablosuz-gamepad_u13791 220 TL, kablosuz. İncelemeleri okudum ama, iyi diyen de var kötü diyen de. Logitech F710 ile kapıştırsak hangisi alır? Ayrıca uzun ömürlü bir şey istiyorum.
  15. Enivici Vokke

200 TL altına Gamepad arıyorum

https://www.amazon.com.tr/THE-G-LAB-K-PAD-THORIUM-Gaming-Controller/dp/B07X5DZ8QS/ref=asc_df_B07X5DZ8QS/?tag=technopattr-21&linkCode=df0&hvadid=510378571379&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=6451217357496010217&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012782&hvta...
  16. Enivici Vokke

Logitech F710 titreşim ve bağlantı sorunu

3 saniyede bir mode yazısının yanındaki ışık yanıp sönüyor. Aygıt yöneticisinde F710 gözükmüyor fakat Aygıtlar ve Yazıcılar bölümünde gözüküyor. Ayrıca ürünün titreşimi çalışmıyor. Normalde vibration tuşuna tıkladığımda 2-3 saniye alet titrer, sonra titreşim özelliği kapanır veya açılırdı. Şimdi...
Geri