Arama sonuçları: *

1. n7cati

Çözüldü✓ 6000 TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Selamlar kız arkadaşıma oyuncu koltuğu alacağız , bunu yada bunu düşünüyoruz fakat başka önerisi olan varmı? (Hawk v serisi falan önermeyin lütfen)
  2. n7cati

Oyuncu Koltuğu için bel desteği önerisi

Selamlar , uzun zamandır zio gaming koltuğunu kullanıyorum fakat bel desteği çok yetersiz o yüzden belim ağrıyor , ortopedik bir bel desteği öneriniz varmı? Kendi kullandığınız olursa çok daha iyi olur.
  3. n7cati

Yardım Baza'da gıcırtıyı nasıl düzeltirim

Arkadaşlar selam , bir yerden baza+yatak aldım 1 ay sonra gıcırtı oluşmaya başladı , bu arada yatak markası lamia. Bende gittim firma ile görüştüm yatağı götürdüler sıfırını getirdiler onda da aynı problem var , herkes vidaları gevşemiştir vidaları sık yağla gibi şeyler söyledi ama pek alakası...
  4. n7cati

Öneri Yataklı Baza Önerisi

selamlar odam için yataklı bir baza arıyorum , rahat olması önemli ve tek kişilik istiyorum kullandığınız veya kaliteli olduğunu düşündüğünüz modelleri atabilir misiniz lütfen?
  5. n7cati

Öneri Beyaz Ve Sağlam Masa Önerisi

Selamlar , sistemim için bir masa bakıyorum ve beyaz sağlam bir masa önerisi istiyorum.
  6. n7cati

Öneri PC İçin Masa Önerisi

Sistemim İçin Güzel Bir Beyaz Masa Önerisi İstiyorum , Bütçem 1000-1200TL . Çekmecesiz Ve Sade olmasını istiyorum , kullandığınız deneyiminiz olan bir masa önerirseniz çok sevinirim sorun yaşamak istemiyorum
  7. n7cati

1000 TL Bütçe Masa Önerisi

Sistemim için Güzel Bir Masa arıyorum Beyaz Olursa Daha iyi olur , odanın köşe kısmında duruyor sistemim oraya uygun bir şey arıyorum. Üstüne koyacaklarım ; 2 Adet 24 Inç Monitör 1 Adet Kasa (Xpg Valor Air) Steel Series QcK XL Mouse Pad
Top Bottom