Arama sonuçları: *

1. B

Evde kitaplık nasıl yaparım?

Arkadaşlar evde kendim kitaplık yapmak istiyorum marangoza sordum pahalı fiyat verdi kendim yapmaya çalışsam nelere ihtiyacım olur yapılır mı önerilerinizi bekliyorum.
  2. B

Bilgisayar koltuğu arıyorum

Merhaba arkadaşlar bilgisayar koltuğu arıyorum baktığım bir kaç model var siz ne düşünüyorsunuz modeller bunlar BOY 170 KİLO 110 https://exvega.com/exvega-andromeda-2024-dokuma-kumas-profesyonel-oyuncu-koltugu-masaj-ozellikli-siyah/...
  3. B

Bilgisayar için koltuk önerisi

Merhaba arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi koltuk arıyorum gaming veya ofis farketmez rahat olsun yeter bel ağrısı yapmasın terletmesin kaliteli olsun yeter fiyat performans olsun yeter önerilerinizi bekliyorum.
  4. B

Rahat bir koltuk arıyorum

Arkadaşlar gün boyu bilgisayardayım ve adamakıllı bir koltugum yok o yüzden koltuk arıyorum rahat,terletmeyen,bel ağrısı yapmayacak rahat bir koltuk arıyorum oyuncu koltuğu olmasına gerek yok aradığım kriterlere uysun yeter butcemde 7 bin TL üstüne çok çıkamam altında olursa sevinirim...
  5. B

Rahat ve kaliteli bir koltuk arıyorum

Arkadaşlar bilgisayar başında otururken beli agritmayacak yazın terletmeyecek bir koltuk arıyorum düşük orta pahalı farketmez onerebilirsiniz.Link ile önerirseniz sevinirim teşekkürler.
  6. B

Çözüldü✓ Arkadaşlar 2 bin tl bütçe var koltuk lazım

Arkadaşlar başlıktaki gibi kooltuk lazım bütçe 2k artar mı bilmiyorum bilgisayar için kullanılacak ikea falan herhangi bir yerden olabilir rahat olması terletmemesi gibi temel şeyler arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Top Bottom