Arama sonuçları: *

1. w00w

Oyuncu koltuğu belimi ağrıtıyor

Arkadaşlar rofth oyuncu koltuğum var. Konforu kalitesi güzel ama sol kalçamın üstündeki kemiğim çok ağrıyor. Hangi pozisyonda oturucağımı bilmiyorum bel desteğide var
  2. w00w

Roth Aura Oyuncu Koltuğu İnceleme - İLK

Arkadaşlar sanırım rofth markasının ilk koltuk incelemesini ben yapıyorum. Yeni marka 10 yıldır Türkiyedeki ilk 5 gaming koltuk markasının 2 sinin malzemesini kendileri ürettiklerini söylediler. Kargo biraz geç geldi ama sorun değil kampanya dönemi olduğu için gecikme olmuş. Koltuğun az önce...
  3. w00w

Rofth gaming koltuk?

Arkadaşlar rofth diye yeni bir koltuk firması var. Türkiyenin ilk 5 markadan 2 sinin malzemelerini kendilerinin yaptıklarını kendi koltuk markalarını ise yeni açtıklarını söylediler. 4 eylülde sipariş verim şuan hala kargoya verilmedi kampanya döneminde oldukları için zorlandıklarını ve...
  4. w00w

Sizce hangi koltuğu almalıyım?

Arkadaşlar sizce hangisini alayım? Sırtımı ve kafamı arkaya yaslayınca rahat edebiliyorum oyuzden sırt kısmı biraz büyük olması gerekli. Bunların dışında önereceğiniz varmı...
  5. w00w

4.5 k f/p koltuk önerisi

Arkadaşlar istediğim tek şey rahat ve büyük olması. boyum 1.85 sırtımı tam bişekilde yaslayamassam rahat edemiyorum ne önerirsiniz
  6. w00w

Uygun f/P oyuncu koltuğu önerisi

Arkadaşlar 4-5 bin arası oyuncu koltuğu bakıyorum önerilerinizi bekliyorum
  7. w00w

Hangi oda düzeni daha iyi?

Arkadaşlar sizce hangi düzen daha iyi? veya ne önerirsiniz?
Geri