Arama sonuçları: *

1. leroxy

Hawk Fab v4 mü v6 mı?

2 Yıldır oyunlarla içli dışlıyım, ilk defa ciddili bir oyuncu koltuğu alacağım. Hawk'ta karar kıldım bir alternatifi olmadığı için. Renk olarak v4 mü v6 mı alsam diye düşünüyorum. Gelecek hafta içinde alacağım duruma göre. İkisinin de fiyatı 3000TL zaten. Renk konusunda kararsızım. Odamdaki...
  2. leroxy

Oyuncu koltuğu önerisi lazım

Bütçem 3500-4000TL arası ama düşebilir de. Kumaş bulundurması ya da komple kumaş olması lazım, İzmir'de oturuyorum. Odamda klima yok. Deri çok terletir. O yüzden yarı kumaş yarı deri ya da komple kumaş bir koltuk lazım. Taksit konusunda da avantajlı olursa sevinirim. Marka olarak da sorun...
  3. leroxy

Puf Tamiri Ne Kadar Tutar?

Dostlar benim kırmızı bir pufum vardı (koltuk) içerisindeki strafor köpükleri tutan bi kılıf vardı o çok inceymiş, bizim koltuk yırtıldı içi straforla doldu taştı. Bunu diktirmenin/yaptırmanın ciddi bir masrafı olur mu?
  4. leroxy

İKEA'dan Masa Alınır Mı ?

Dostlar selam. bu haftasonu odam boyanacak. Ekimin son haftasında da 13 yıl sonra yeni yatağıma vb. kavuşacağım inşallah. her şey hazır ama en f/p masa ve sandalyeyi arıyorum. şimdilik aklımda şöyle bir ikili var sizce nasıl ...
  5. leroxy

Bana Güzel Sandalye/Koltuk Lazım

Şu anda plastik balkon sandalyesi kullanıyorum. Trendyol indirimlerinden max 500tlye alınabilecek en iyi sandalye veya koltuk nedir.
  6. leroxy

PC Masası Ve Koltuk Olarak Ne Almalıyım ?

Evet. yaklaşık 13 yılın ardından odamı komple yeniliyorum. bu sırada da bana iyi bi masa ve rahat bi koltuk lazım. bakın sandalye değil koltuk. Masa Olarak 120cm veya 150cm genişliğe sahip, ikea'da satılan LINNMON/ADILS Masayı düşünüyorum. Koltuk Olarak Da Trendyol'da Satılan Türksit Range...
Top Bottom